Plywood - Pllakë

Plywood – Pllakë 1220mm x 2440mm

0 out of 5
(0)

Plywood është një panel ekonomik, i cili është ideal për të pikturuar apo ngjyrosur. Pllaka është shumë fleksibile dhe rezistente ndaj çarjes, thyerjes, tkurrjes dhe prishjes në përgjithësi. Shpërpllaka mund të përdoret edhe jashtë por pasi që lagështia e zvogëlon kualitetin e drurit, duhet të sigurohemi që të përdorim shpërpllakë në vende ku niveli i lagështisë është i vogël.

48.75 53.75  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet krejt 1 përfundim