Membrana

Betolit; 4Kg

0 out of 5
(0)

Betoliti është një substancë që kur ngrihen formëson një shtresë bituminoze e cila pastaj përdoret për shtrirjen e shiritit hidroizolues.

8.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Foli Bubble

0 out of 5
(0)

Folia me flluska siguron mbështjellje për objekte të brishta ose të ndjeshme që gjenden përgjithësisht në madhësi të ndryshme, në varësi të madhësisë së objektit që është paketuar, si dhe nivelit të mbrojtjes të mbështjelljes së nevojshme.

54.50 59.50  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Foli për Çati – Tejas Borja, 130Gr/m²

0 out of 5
(0)

Folia difunzive është foli që përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që folia difunzive të siguroj që çatia juaj do të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron. Kjo foli është prodhim nga Tejas Borja që është me origjinë nga Spanja dhe njihet për kualitet të lartë.

1.30  çmimi për m² Shtoje në shportë

Foli për Çati 90Gr/m² – 180Gr/m²

0 out of 5
(0)

Folia difunzive është foli që përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që folia difunzive të siguroj që çatia juaj do të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron.

0.64 1.20  çmimi për m² Zgjedh llojin

Foli për Ndertimtari, 80m

0 out of 5
(0)

Folia për ndërtimtari është foli e prodhuar prej materialit PE (Polietilen), dhe gjenë zbatim të gjerë në fushën e ndërtimtarisë (Nivelizime, Themele, etj). Folia parandalon qarkullimin e lagështisë nga një shtresë në shtresën tjetër.

0.25  çmimi për m² Shtoje në shportë

Geotextil 150Gr/m² – 200Gr/m² – 250Gr/m²

0 out of 5
(0)

Geotextili përdoret për drenazhimin e punëve të rënda të ndërtimtarisë. Zakonisht përdoret për ndarjen në mes të shtresave të ndryshme. Për shembull, gjatë procesit të shtrimit të kockave në tokë, geotextili shtrohet përmbi dheun dhe pastaj shtrohen kockat. Kjo shtresë e geotextilit e mundëson që lloçi të mos dal në sipërfaqe kur ushtrohet presion mbi kockat.

0.70 1.33  çmimi për m² Zgjedh llojin

Izoflex P4; 40Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe në pjesët nëntokësore të ndërtesave të cilat janë të ekspozuara ndaj presionit të ujit.

42.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izoflex Reflex P4 me Rërë; 50Kg/rol.; 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX REFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe e mbron çatinë nga rrezet UV.

45.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izotem P4; 45Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOTEM P4 përdoret në sistemet nëntokësore të ndërtesave.

38.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kondor V3; 1 x 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

16.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Mbrojtës Izolimi (Geomembrane)

0 out of 5
(0)

Geomembrana shërben për mbrojtje efektive të themeleve dhe mbrojtjen e hidro-izolimit të objekteve, gjithashtu mundëson ajrosjen e themeleve.

8.00 48.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Poliazbitol; 5Kg – 20Kg

0 out of 5
(0)

Poliazbitoli është një pastë bituminoze e cila përdoret për hidroizolimin e çative dhe po ashtu shërben si një veshje antikorozive e sipërfaqeve të metalit. Aplikohet duke përdorur brushë.

14.70 42.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Rrjetë për Fasadë; 145Gr/m² – 160Gr/m²

0 out of 5
(0)

Rrjeta është e bërë nga fibrat e xhamit. Përdoret për forcimin e fasadave që aplikohet për herë të parë apo edhe për forcimin e fasadave të dëmtuara.

28.80 33.60  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Rrjetë për Pllaka Gipsi (Knauf); 20m – 90m

0 out of 5
(0)

Traka është e bërë nga fibrat e xhamit. Përdoret në mes të dy pllakave të gipsit (Knauf).

0.90 2.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shirit Izolues për Pllaka Gipsi Glass Fiber Rigips, 25m

0 out of 5
(0)

Shirit izolus prej sfungjeri mbron muret e gipsit nga plasaritjet dhe ndalon depërtimin e zërave ndërmjet dhomave.

2.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Shirit Izolues për Pllaka Gipsi, 30m

0 out of 5
(0)

Shiriti izolus prej sfungjeri mbron muret e gipsit nga plasaritjet dhe ndalon depërtimin e zërave ndërmjet dhomave.

3.60 11.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shirit Ventilues për Kulumar 5m

0 out of 5
(0)

Shiriti mundëson që kulumaret të kenë ventillim të mjaftueshëm. Po ashtu, ky shirit parandalon pluhurin, ujin dhe borën që të futet brenda çatisë.

25.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Stretch Foli, 5Kg

0 out of 5
(0)

Folia përdoret për paketim të materialeve të ndryshme.

15.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Trakë Izoluese Anësore për Nivelizim

0 out of 5
(0)

Traka Izoluese shërben për ruajtjen e murit gjatë punës së nivelizimit (estrihs) vendoset nëpër të gjithë murin ku do të vendoset nivelizimi.

4.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 19 përfundimet