Aksesore

Double Sifon Fleksibil 1.50″, Ø40

0 out of 5
(0)

Sifon fleksibil për lavaman double

3.40 4.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fontanë për WC Push-Pull

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull.

18.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë për WC Push-Pull me Gypa

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull me gypa.

23.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë WC me Gypa për Mure

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me gypa që ngjitet në mure.

62.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Goma për Gypa PPH

0 out of 5
(0)

Gomat brenda kokës së hyrjes apo daljes së gypave PPH. Vendosen në mënyrë që gypi të izolohet më mirë.

0.20 3.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gomë Adaptuese për Sifon 1.25″ | 1.50″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gomë Adaptuese për Sifon 1″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gozhda Çeliku 18mm – Forch

0 out of 5
(0)

Gozhdat përdoren për të shtrënguar gypat e ndryshëm në tokë

3.50  çmimi për pako/100 copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër 1.50″.

0.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80 1.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.50″.

1.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

1.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Ujit Pex – Kaltër Ø16 | Ø22

0 out of 5
(0)

Gypi i kaltër PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit. Zakonisht, përdoret për të lidhur sistemin e ujit të ftohtë.

1.05 1.90  çmimi për metër Zgjedh llojin

Gyp i Ujit Pex – Kuq

0 out of 5
(0)

Gypi i kuq PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit. Zakonisht, përdoret për të lidhur sistemin e ujit të ngrohtë.

1.05 1.90  çmimi për metër Zgjedh llojin

Kapak Mbyllës për Gypa PPH

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për të mbyllur hyrjet/daljet e gypave PPH.

0.60 5.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak Pusete i Plastikës

0 out of 5
(0)

Kapaku i pusetës përdoret si kapak i gropave të betonit. Pesha e lehtë dhe qëndrueshmëria e këtij produkti e bëjnë që të ketë përdorim shumë të lehtë.

3.80 75.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kasetë WC për Mure

0 out of 5
(0)

Kasetë për WC që ngjitet në mure.

76.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kasetë WC për Mure me Kornizë të Hekurit

0 out of 5
(0)

Kasetë për WC me kornizë të hekurit që ngjitet në mure.

110.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kokë Dushi 360°

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo.

3.60 3.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kokë Dushi 360°

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo. Koka është e materialit ABS me ngjyrë krom.

5.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kokë Dushi 360° me Tub 120cm

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo.

5.75 6.35  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kokë Dushi 360° me Tub, 120cm

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo. Koka është e materialit ABS me ngjyrë krom kurse tubi është nga metali.

9.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kthesë Lidhëse për Gyp Pex F

0 out of 5
(0)

Kthesa femër përdoret për të lidhur dy gypa PEX në mes vete në një kënd 90°.

2.25 6.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë Lidhëse për Gyp Pex M

0 out of 5
(0)

Kthesa mashkull përdoret për të lidhur dy gypa PEX në mes vete në një kënd 90°.

2.00 6.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Gypa Pex F

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” femër përdoret për të lidhur tre gypa PEX në mes vete.

3.60 9.75  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Gypa Pex M

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” mashkull përdoret për të lidhur tre gypa PEX në mes vete.

3.30 9.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Europa për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja europa përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

7.20 33.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Klape për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me klape përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

5.25 28.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Sustë për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me sustë përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 108 përfundimegjithsej