Pllaka Gipsi

Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave te gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde me Rrjetë

0 out of 5
(0)

Këndet me rrjetë përdoren për mbrojtjen e këndeve vertikale nga çarja. Po ashtu, këndet me rrjetë shërbejnë edhe si lidhje në mes të llaçit dhe mureve.

1.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pllakë Gipsi e Bardhë, 1.2m x 2m

0 out of 5
(0)

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakës siguron edhe izolim akustik. Pllaka ka dimensionin 1.2m x 2m dhe trashesinë 12.5mm.

7.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi Kundër Lagështisë

0 out of 5
(0)

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje dhe fasadim të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakes siguron edhe hidroizolim.

8.55  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi Kundër Zjarrit

0 out of 5
(0)

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje dhe fasadim të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakës siguron edhe rezistencë ndaj zjarrit.

9.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Rrjetë për Pllaka Gipsi (Knauf); 20m – 90m

0 out of 5
(0)

Traka është e bërë nga fibrat e xhamit. Përdoret në mes të dy pllakave të gipsit (Knauf).

0.90 2.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 6 përfundimet