Pelet

Briket Eko, 100% Dru Natyral, 10kg – Vladiva

0 out of 5
(0)

Briketi është një produkt ekologjik, i bërë nga tallash ahu dhe dru terhi ahu. Lëshon nxehtësi shumë të lartë, mbi 18 380 kj/kg për orë dhe lë hi më pak se 1%. Janë të përshtatshme për përdorim në kalldaja, kamina, furra buke, piceri si dhe vatra zjarri.

2.00  çmimi për paketim Shtoje në shportë

Pelet 4U – A1 ENplus

0 out of 5
(0)

Peleti 4U prodhohet në Bullgari.
Është i përbërë nga druri i pastër pasi që bluhet dy herë gjatë procesit të prodhimit.
Peleti është i klasës A1 dhe ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Platforma e pare ne Kosove qe sjell materiale ndertimore online, ka ne shitje Peletin 4U, dhe gjithashtu siguron edhe transportin ne gjithe territorin e Kosoves.
Duke pohuar se posedojme produkte me kualitet dhe cilesi te larte, kemi arritur te mundesojme edhe blerjen online nga shtepia.

260.00  270.00  cmimi per ton Shtoje në shportë

Pelet Bekom – A1 ENplus

0 out of 5
(0)

Peleti Bekom A1 prodhohet ne Mal te Zi.
Eshte i perbere nga druri i paster pasi qe bluhet dy here gjate procesit te prodhimit.
Peleti eshte i klases A1 dhe ka certifikaten ENplus qe garanton kualitetin sipas standardeve ISO te Evropes.
Platforma e pare ne Kosove qe sjell materiale ndertimore online, tani edhe me Peletin Bekom.
Me transport ne gjithe territorin e Kosoves.
Blej online produkte cilesore dhe me kualitet te garantuar.

239.00  240.00  cmimi per ton Shtoje në shportë
Pelet Bekom A2 ENplus

Pelet Bekom – A2 ENplus

0 out of 5
(0)

Peleti Bekom A2 prodhohet në Mal të Zi.
Peleti Bekom është i klasës A2 dhe ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Material Ndertimor eshte platforma e pare ne Kosove qe mundeson shitjen online e ketij Peleti.
Gjithashtu vlen te ceket qe ne kemi menduar per ju duke siguruar edhe transportin gratis
Blej online produkte cilesore dhe me kualitet te garantuar nga shtepija juaj, kurseni kohen tuaj.

199.00  225.00  cmimi per ton Shtoje në shportë

Pelet Biomax – A2 ENplus

0 out of 5
(0)

Peleti Biomax eshte i klases A2 dhe ka certifikaten ENplus qe garanton kualitetin sipas standardeve ISO te Evropes.
Material Ndertimor eshte platforma e pare ne Kosove qe mundeson shitjen online e ketij Peleti.
Materialet dhe produktet tona tani mund te porositen direkt online nga platforma jone, dhe ju informojme qe posedojme edhe transportin per gjithe territorin e Kosoves.
Blej online produkte cilesore dhe me kualitet te garantuar nga shtepija juaj, kurseni kohen tuaj.

199.00  220.00  cmimi per ton Shtoje në shportë

Pelet Schneider – A1 ENplus

0 out of 5
(0)

Peleti Schneider prodhohet ne Bullgari.
Eshte i perbere nga druri i paster pasi qe bluhet dy here gjate procesit te prodhimit.
Peleti eshte i klases A1 dhe ka certifikaten ENplus qe garanton kualitetin sipas standardeve ISO te Evropes.
Ky lloj i peletit eshte kualitativ dhe mund ta porosisni online ne platformen tone e cila eshte platforma e pare qe mundeson blerje online te materialit ndertimor.
Kete pelet ne shitje mund ta porosisni nga shtepia, permes platformes sone, dhe njashtu ne mund te sigurojme edhe transportin ne gjithe territorin e Kosoves.

260.00  280.00  çmimi për ton Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 6 përfundimet