Tjegulla

Anësor “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Anësori përdoret për të siguruar izolim ndaj ujit dhe erës anash tjegullave.

7.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

5.25 9.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Fillestar “Angular” La Escandella

0 out of 5
(0)

Fillestar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. Fillestari përdoret për fillimin dhe përfundimin e linjës kurrizore të çatisë. Fillestari Angular ka një estetikë tejet të bukur dhe siguron hidroizolim të plotë pa pasur nevojë të përdoret llaç.

35.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fillestar “Low 100°” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Fillestar Low 100 i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Fillestari përdoret për fillimin dhe përfundimin e linjës kurrizore të çatisë. Fillestari Low 100 ka një estetikë tejet të bukur dhe siguron hidroizolim të plote pa pasur nevojë të përdoret llaç.

40.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Klip Univerzal për Kulumare

0 out of 5
(0)

Klip alumini i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Klipi përdoret për fiksimin e kulumarëve në listellë.

0.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Klip Univerzal për Kulumare, La Escandella

0 out of 5
(0)

Klip alumini i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. Klipi përdoret për fiksimin e kulumarëve në listellë.

0.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar “Angular” La Escandella

0 out of 5
(0)

Kulumar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Kulumar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kulumar “Low 100°” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Kulumar Low 100° i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kulumar 3 Anësor “Angular 100°” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Kulumar 3-Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. 3-Anesori përdoret për të siguruar hidroizolimin në kryqëzimin e 3 linjave kurrizore të çatisë. 

125.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar 3 Anësor “Angular” La Escandella

0 out of 5
(0)

Kulumar 3-Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. 3-Anësori përdoret për të siguruar hidroizolimin në kryqëzimin e 3 linjave kurrizore të çatisë.

125.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar Nepal Orange “Low 100°” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Kulumar Nepal Orange Low 100° është i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë

12.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Listella Druri (Letfe) 4m

0 out of 5
(0)

Listellat kanë përdorim të gjerë në ndërtimtari. Përdorimi më i shpeshtë i listellave është në konstruksione të çatisë ku përdoren si mbështetës të mbulesave të kulmave.

1.30 2.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Mbajtës për Listella (Letfe) të Kulumareve

0 out of 5
(0)

Mbështetës i dërrasës së kulumareve i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Përdorimi i këtyre elementeve mundëson montimin e lehtë dhe të qëndrueshëm të dërrasave të kulumareve. Këto janë bërë nga fletë çeliku dhe është e veshur me zink në një proces galvanizimi. Është i përshtatshëm për dërrasa 40 mm.

1.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla “Flat-10 Leon” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Flat-10 Leon e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Leon simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojnë garancion 100 vjeçar.

2.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla “Flat-10 Moss Red” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Flat-10 Moss Red është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Moss Red simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Aplikimet e përzierjes në mes të pikave dhe pluhurit në shkallët e ngjyrës së hirit dhe të zezës e bëjnë tjegullën të duket shumë më e përpunuar dhe e veçantë në krahasim me të kuqen klasike. Të përshtatshme për çati dhe fasada si dhe kanë garancion 100 vjeçar.

2.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla “Flat-10 Nepal Orange” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Flat-10 Nepal Orange është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Nepal Orange simbolizon një gjeneratë te re te tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojne garancion 100 vjeçar.

2.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla “Flat-10 Paris Ocre” – Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Flat-10 Paris Ocre është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Paris Ocre simbolizon një gjeneratë te re te tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojne garancion 100 vjeçar.

2.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla “Flat-10” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Flat-10 e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojnë garancion 100 vjeçar.

1.85  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla “Technica-10” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Tjegulla Technica-10 e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Tjegulla Technica-10 është tjegull e rrafshtë me një stil inovativ Marseilan. Më e sigurt dhe teknologjikisht më e avancuar. Formati më i gjithanshëm në treg. Ideal për të gjitha llojet e projekteve–per projekte klasike dhe ato më luksoze. Tjegullat posedojnë garancion 100 vjeçar.

1.48  çmimi për copë Zgjedh llojin

Tjegulla “Vienna” La Escandella

0 out of 5
(0)

Tjegulla H-Selection Vienna e prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. H-Selection Vienna është tjegull inovative e cila duket bukur dhe përshtatet në shumë projekte të ndryshme. Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar.

1.48  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla Flat-10 Tech Ventilim – Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Thelbësore për ventilimin e hapësirës midis pllakave të çatisë FLAT-10 Tech dhe mbështetjes së kuvertës, për të shmangur çdo formim të mundshëm të kondensimit të ujit, tharjen e pjesës së poshtme të pllakave të çatisë dhe avullimin e lagështisë intersticiale.

Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar

28.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla TB-10 “Irati” – Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Irati është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Irati simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të cilat janë shkrirje perfekte midis natyrës dhe teknologjisë Inkjet, tashmë prej tjegullave më të lehta dhe më të definuara si dhe më të veçanta në gjithë tregun ndërkombëtar. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar.

2.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla TB-10 “Tierra” – Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla Tierra është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Tierra simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të cilat nuk kanë gjurmë të njëjta, tashmë prej tjegullave më të lehta dhe më të definuara si dhe më të veçanta në gjithë tregun ndërkombëtar. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojne garancion 100 vjeçar.

2.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tjegulla TB-10 Tech – Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Tjegulla TB-10 Tech është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Tjegullat TB-10 Tech janë evolucioni teknologjik në formatin e pllakave S-ndërthurëse me madhësi të madhe. Tejas Borja ka bërë përmirësime në procesin e prodhimit dhe zhvillimit për t’i dhënë tjegullës një përkufizim edhe më të madh dhe për ta bërë atë plotësisht të papërshkueshëm nga uji. Ideale për projekte arkitektonike kudo në botë.

-Përshtatet në hapësira të ndryshme të shtrirjes.
-Përputhje e dyfishtë gjatësore dhe tërthore.
-Estetikë e tjegullave të lakuara.

Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar

1.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 25 përfundimet