Aksesorë

Anker për Profil CD

0 out of 5
(0)

Falë sustës së tyre të fiksimit, ankerat mundësojnë instalimin veçanërisht të shpejtë dhe të lehtë të tavaneve të pezulluara. Ankerat me levën rrotulluese gjithashtu thjeshtojnë rregullimin e profileve dhe kështu ndihmon për të kursyer kohë.

0.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Distancer për Pllaka Gipsi

0 out of 5
(0)

Varëset për profila të gipsit janë të prodhuara nga çeliku i lehtë dhe kanë kapacitet të ngarkimit deri në 0.40 kN. Përdoren për fiksimin e nënstrukturës së tavaneve të pezulluara dhe mbulesave të murit.

0.21  0.24  çmimi për copë Shtoje në shportë

Double-Feder për Sistem të Profilave të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Double-federi përdoret për sistem të profilave të pllakave të gipsit

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gjysëm-Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili gjysëm-këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave të gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kryqëzor për Profil CD

0 out of 5
(0)

Kapëse të galvanizuara për të lidhur kanalet kryesore CD me kanalet CD të poshtme

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

L-Profil për Pllaka Gipsi (Armstrong)

0 out of 5
(0)

L-Profil që përdoret për konstruksionin e pllakave të gipsit për tavan (Armstrong).

3.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Llamperi e Aluminit e Bardhe 2.5m

0 out of 5
(0)

Llamperia e aluminit ka perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdoret me shume per tavane te banjove.

6.80  8.30  cmimi per m² Shtoje në shportë

Llamperi e Aluminit e Kafte 2.5m

0 out of 5
(0)

Llamperia e aluminit ka perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdoret me shume per tavane te banjove.

6.80  8.30  cmimi per m² Shtoje në shportë

Llamperi e Plastikes e Kafte 2m | 3m | 4m

0 out of 5
(0)

Llamperia e plastikes ka perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdoret me shume per tavane te banjove.

5.50  cmimi per m² Zgjedh llojin

Llamperi e Plastikës, e Bardhë 2m | 3m | 4m

0 out of 5
(0)

Llamperia e plastikës ka përdorim të gjerë në ndërtimtari. Përdoret më shumë për tavane të banjove.

5.50  çmimi për m² Zgjedh llojin

Profil “L” per Llamperi te Aluminit 2.5m

0 out of 5
(0)

Profilat “L” perdoren per sistemin e llamperive te aluminit

2.90  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil “L” per Llamperi te Plastikes 4m, Bardhe | Kafte

0 out of 5
(0)

Profilat “L” perdoren per sistemin e llamperive te plastikes

2.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil “U” per Llamperi te Aluminit

0 out of 5
(0)

Profilat “U” perdoren per sistemin e llamperive te aluminit

1.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil “U” per Llamperi te Plastikes 4m, Bardhe | Kafte

0 out of 5
(0)

Profilat “L” perdoren per sistemin e llamperive te plastikes

2.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil CD 3m – 4m

0 out of 5
(0)

Profilet CD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile themelore apo mbështetëse për tavane të pezulluara si dhe profil qëndrues për mbulesat e mureve.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil CW 3m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet CW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profil qëndrues për muret e montimit, por edhe si profil mbështetës për tavanet vetë-mbështetëse.

4.55 6.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil UW 4m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet UW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për mure.

4.95 6.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Druri për Tavan – OLE

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

142.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Druri për Tavan – Optistep

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

125.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Metali për Tavan – Optistep

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

285.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Tel “1” për Profila të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Teli “1” përdoret për montimin e sistemeve të pllakave të gipsit (Knauf) si dhe pllakave të gipsit për tavane (Armstrong).

0.48  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tel për Profila të Pllakave të Gipsit; 12.5cm – 100cm

0 out of 5
(0)

Teli me vrimë përdoret për montimin e sistemeve të pllakave të gipsit (Knauf) si dhe pllakave të gipsit për tavane (Armstrong).

0.28 0.90  çmimi për copë Zgjedh llojin
Varese

Varese me Ngjites, 2 Cope – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Vareset mund te ngjiten ne hapesira te ndryshme dhe pastaj perdoren per te varur gjera te ndryshme

2.80  cmimi per set Shtoje në shportë

Vazhduese për Profil CD

0 out of 5
(0)

Lidhës gjatësor (për profilet CD 60). Një lidhës i përdorur për bashkimin gjatësor të profileve CD 60 ndërsa ndërtoni tavane të pezulluara ose papafingo në vendet ku kërkohen profile më të gjata

0.44  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 24 përfundimet