Grill

Skarë me Qymyr për Kopsht, 35.5cm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Forma dhe madhësia e skarës e bën atë shumë të përshtatshme për përdorim në kopsht si dhe për t’a marrë me vete në udhëtime të ndryshme.

21.84  28.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Skarë me Qymyr për Kopsht, 36cm x 27cm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Forma dhe madhësia e skarës e bën atë shumë të përshtatshme për përdorim në kopsht si dhe për t’a marrë me vete në udhëtime të ndryshme.

18.72  27.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Skarë me Qymyr për Kopsht, 41cm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Forma dhe madhësia e skarës e bën atë shumë të përshtatshme për përdorim në kopsht si dhe për t’a marrë me vete në udhëtime të ndryshme.

37.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 3 përfundimet