Radiator

Kaluese FF – Ø15 | Ø18 | Ø22

0 out of 5
(0)

Kaluese femër/femër që përdoret për lidhjen e gypave të nxemjes.

1.70 5.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Radiator Flat për Nxemje, Tip 22, Lartësi 60cm

0 out of 5
(0)

Radiatorët flat kanë dizajn unik, pasi që pjesa e përparme është pjesë e rrafshët dhe moderne. Radiatorët flat ofrohen në modelin standard (4 lidhje) dhe në modelin agregat (6 lidhje). Radiatorët flat kanë kapakët anësor dhe ata të epërm – njëjtë si radiatorët standard dhe mundësi të vendosjes së formave të ndryshme magnetike dekorative mbi sipërfaqen e rrafshët.

113.60 460.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Radiator Gypor me Gjerësi 40cm

0 out of 5
(0)

Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm) dhe 7 lartësi (800-1800mm). Radiatorët gyporë kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes dhe mbajtësit e plastikës. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore për siguri më të lartë gjatë transportit.

70.40 91.68  çmimi për copë Zgjedh llojin

Radiator Gypor me Gjerësi 50cm

0 out of 5
(0)

Radiatorët gyporë standard kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët ofrohen në 3 gjerësi (400,500 dhe 600mm) dhe 7 lartësi (800-1800mm).Radiatorët gyporë kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes dhe mbajtësit e plastikës. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore për siguri më të lartë gjatë transportit.

73.28 94.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Radiator për Nxemje, Tip 22, Lartësi 60cm

0 out of 5
(0)

Radiatorët kompakt kanë të integruar gypin e furnizimit dhe mund të lidhen me ventila nga toka apo muri. Radiatorët kompakt mundësojnë kontrollimin termostatik të rrjedhjes në sistemin njëgypor. Radiatorët kompakt janë universal dhe mund të montohen në dy anët (djathtë dhe të majtë). Të pajisur me senzor të ndryshëm me filete dhe pa filete (Oventrop, Danfoss) për termokoka të ndryshme .

44.16 194.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Radiator për Nxemje, Tip 33, Lartësi 30cm

0 out of 5
(0)

Radiatorët kompakt kanë të integruar gypin e furnizimit dhe mund të lidhen me ventila nga toka apo muri. Radiatorët kompakt mundësojnë kontrollimin termostatik të rrjedhjes në sistemin njëgypor. Radiatorët kompakt janë universal dhe mund të montohen në dy anët (djathtë dhe të majtë). Të pajisur me senzor të ndryshëm me filete dhe pa filete (Oventrop, Danfoss) për termokoka të ndryshme .

64.20 233.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Set i Çelësave të Radiatorave, 3 Copë

0 out of 5
(0)

Çelësat përdoren për lirimin e ajrit të radiatorave të ndryshëm.

1.70  1.95  çmimi për set Shtoje në shportë

Termokoka Comap

0 out of 5
(0)

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

9.00 12.90  cmimi per cope Zgjedh llojin

Termokoka Danfos

0 out of 5
(0)

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

10.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termokoka Elektrike

0 out of 5
(0)

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

28.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termostat me Kontakt për Gyp BRC

0 out of 5
(0)

Termostati shërben për të kontrolluar temperaturën direkt në sistemin e gypave të ngrohjes.

18.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termostat për Dhomë – TA 2

0 out of 5
(0)

Termostati shërben për të kontrolluar temperaturën në dhomë

15.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 12 përfundimet