Rrethoja

Panele për Rrethoja të Gjelbra 2D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 1.7m x 2.5m

0 out of 5
(0)

Panelet 2d janë dubël panele me dimensione të hapësirave 6cm x 5cm.

Panelet përdoren për të rrethuar hapësira të ndryshme. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

46.55 78.65  çmimi për set Zgjedh llojin
16.10 31.75  çmimi për copë Zgjedh llojin

Panele për Rrethoja të Gjelbra 3D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 2m x 2.5m

0 out of 5
(0)

Panelet përdoren për të rrethuar hapësira të ndryshme. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

25.00 49.75  çmimi për set Zgjedh llojin
26.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin
22.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Rrjetë për Kopsht – 1m x 20m | 1.2m x 20m | 1.5m x 20m

0 out of 5
(0)

Rrjeta përdoret për të rrethuar hapësira të ndryshme.

18.00 26.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Shtyllë për Rrethoja të Gjelbra për Kopsht – 1m | 1.2m | 1.5m | 2m

0 out of 5
(0)

Shtyllat përdoren për të kompletuar sistemin e rrethojave të gjelbra për kopsht. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

8.90 18.00  çmimi për set Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 7 përfundimet