Tavane

Anker për Profil CD

0 out of 5
(0)

Falë sustës së tyre të fiksimit, ankerat mundësojnë instalimin veçanërisht të shpejtë dhe të lehtë të tavaneve të pezulluara. Ankerat me levën rrotulluese gjithashtu thjeshtojnë rregullimin e profileve dhe kështu ndihmon për të kursyer kohë.

0.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Distancer për Pllaka Gipsi

0 out of 5
(0)

Varëset për profila të gipsit janë të prodhuara nga çeliku i lehtë dhe kanë kapacitet të ngarkimit deri në 0.40 kN. Përdoren për fiksimin e nënstrukturës së tavaneve të pezulluara dhe mbulesave të murit.

0.21  0.24  çmimi për copë Shtoje në shportë

Double-Feder për Sistem të Profilave të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Double-federi përdoret për sistem të profilave të pllakave të gipsit

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gjysëm-Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili gjysëm-këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave të gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave te gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde me Rrjetë

0 out of 5
(0)

Këndet me rrjetë përdoren për mbrojtjen e këndeve vertikale nga çarja. Po ashtu, këndet me rrjetë shërbejnë edhe si lidhje në mes të llaçit dhe mureve.

1.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kryqëzor për Profil CD

0 out of 5
(0)

Kapëse të galvanizuara për të lidhur kanalet kryesore CD me kanalet CD të poshtme

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

L-Profil për Pllaka Gipsi (Armstrong)

0 out of 5
(0)

L-Profil që përdoret për konstruksionin e pllakave të gipsit për tavan (Armstrong).

3.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Llamperi e Aluminit e Bardhe 2.5m

0 out of 5
(0)

Llamperia e aluminit ka perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdoret me shume per tavane te banjove.

6.80  8.30  cmimi per m² Shtoje në shportë

Llamperi e Aluminit e Kafte 2.5m

0 out of 5
(0)

Llamperia e aluminit ka perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdoret me shume per tavane te banjove.

6.80  8.30  cmimi per m² Shtoje në shportë

Llamperi e Plastikes e Kafte 2m | 3m | 4m

0 out of 5
(0)

Llamperia e plastikes ka perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdoret me shume per tavane te banjove.

5.50  cmimi per m² Zgjedh llojin

Llamperi e Plastikës, e Bardhë 2m | 3m | 4m

0 out of 5
(0)

Llamperia e plastikës ka përdorim të gjerë në ndërtimtari. Përdoret më shumë për tavane të banjove.

5.50  çmimi për m² Zgjedh llojin

Pllakë Gipsi (Armstrong) 60cm x 60cm Komplet (Pllakë+Profila+Ankera)

0 out of 5
(0)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

6.30  7.80  çmimi për m² Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi 60cm x 60cm (Armstrong)

0 out of 5
(0)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

4.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi 60cm x 60cm (Armstrong)

0 out of 5
(0)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

8.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi e Bardhë, 1.2m x 2m

0 out of 5
(0)

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakës siguron edhe izolim akustik. Pllaka ka dimensionin 1.2m x 2m dhe trashesinë 12.5mm.

7.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi Kundër Lagështisë

0 out of 5
(0)

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje dhe fasadim të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakes siguron edhe hidroizolim.

8.55  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi Kundër Zjarrit

0 out of 5
(0)

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje dhe fasadim të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakës siguron edhe rezistencë ndaj zjarrit.

9.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pllakë Metalike Butem (Armstrong) 60cm x 60cm Komplet (Pllakë+Profila+Ankera)

0 out of 5
(0)

Këto pllaka Armstrong janë nga metali i galvanizuar me vlera të larta të reduktimit të zhurmës deri në αw: 1,00 me pëlhurë akustike. Kanë një nivel të lartë të ruajtjes së dritës deri në 86% të reflektimit të dritës. Qëndrueshmëria e lartë, rezistenca ndaj ujit dhe rezistenca ndaj gërvishtjes dhe impaktit i bën këto pllaka të përshtatshme për tu përdorur. Poashtu, falë ngjyrës anti-mikrobike, sigurohet performancë e lartë në parandalimin e rritjes bakteriale në sipërfaqen e panelit.

21.00  çmimi për m² Shtoje në shportë

Profil “L” per Llamperi te Aluminit 2.5m

0 out of 5
(0)

Profilat “L” perdoren per sistemin e llamperive te aluminit

2.90  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil “L” per Llamperi te Plastikes 4m, Bardhe | Kafte

0 out of 5
(0)

Profilat “L” perdoren per sistemin e llamperive te plastikes

2.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil “U” per Llamperi te Aluminit

0 out of 5
(0)

Profilat “U” perdoren per sistemin e llamperive te aluminit

1.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil “U” per Llamperi te Plastikes 4m, Bardhe | Kafte

0 out of 5
(0)

Profilat “L” perdoren per sistemin e llamperive te plastikes

2.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil CD 3m – 4m

0 out of 5
(0)

Profilet CD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile themelore apo mbështetëse për tavane të pezulluara si dhe profil qëndrues për mbulesat e mureve.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil CW 3m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet CW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profil qëndrues për muret e montimit, por edhe si profil mbështetës për tavanet vetë-mbështetëse.

4.55 6.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil për Pllakë Gipsi (Armstrong); 0.60m, 1.20m, 3.60m

0 out of 5
(0)

Profila për konstruksion të pllakave të gipsit (Armstrong).

1.05 3.82  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil UD 3m

0 out of 5
(0)

Profilet UD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për tavane të pezulluara si dhe për mbulesat e mureve.

2.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Profil UW 4m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet UW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për mure.

4.95 6.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Druri për Tavan – OLE

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

142.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Druri për Tavan – Optistep

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

125.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Metali për Tavan – Optistep

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

285.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 35 përfundimegjithsej