Gypa

Double Sifon Fleksibil 1.50″, Ø40

0 out of 5
(0)

Sifon fleksibil për lavaman double

3.40 4.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fontanë për WC Push-Pull

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull.

18.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë për WC Push-Pull me Gypa

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull me gypa.

23.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë WC me Gypa për Mure

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me gypa që ngjitet në mure.

62.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gomë Adaptuese për Sifon 1.25″ | 1.50″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gomë Adaptuese për Sifon 1″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gozhda Çeliku 18mm – Forch

0 out of 5
(0)

Gozhdat përdoren për të shtrënguar gypat e ndryshëm në tokë

3.50  çmimi për pako/100 copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër 1.50″.

0.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Brinëzuar për Kanalizim, 6m

0 out of 5
(0)

Tuba të brinëzuar të prodhuara bazuar në standardet EN 13476-3 dhe ISO 9969. Këto tuba përdoren për kanalizim nëntokësor për ujërat e zeza dhe ujerat atmosferike dhe mund të montohen deri në 8m thellësi nëntokësore.

11.70 68.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Brinëzuar për Kullim – Drenazhim

0 out of 5
(0)

Tubat e kullimit montohen në objekte, fusha sportive dhe vende të ndryshme. Këto tuba kanë si qëllim të largojne lagështinë nga vende specifike.

1.90 8.45  çmimi për m¹ Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80 1.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.50″.

1.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

1.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Ujit Pex – Kaltër Ø16 | Ø22

0 out of 5
(0)

Gypi i kaltër PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit. Zakonisht, përdoret për të lidhur sistemin e ujit të ftohtë.

1.05 1.90  çmimi për metër Zgjedh llojin

Gyp i Ujit Pex – Kuq

0 out of 5
(0)

Gypi i kuq PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit. Zakonisht, përdoret për të lidhur sistemin e ujit të ngrohtë.

1.05 1.90  çmimi për metër Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø110 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë.

4.18 26.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø125 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë.

6.65 39.52  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø160 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë. 

9.31 60.61  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø50 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë.

1.71 6.93  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø75 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë. 

3.13 11.59  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø110

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

1.15 6.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø125

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

1.60 7.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø160

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

4.20 6.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø50

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

0.60 2.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø75

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

0.85 3.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak Mbyllës për Gypa PPH

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për të mbyllur hyrjet/daljet e gypave PPH.

0.60 5.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kasetë WC për Mure

0 out of 5
(0)

Kasetë për WC që ngjitet në mure.

76.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kasetë WC për Mure me Kornizë të Hekurit

0 out of 5
(0)

Kasetë për WC me kornizë të hekurit që ngjitet në mure.

110.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kokë Dushi 360°

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo.

3.60 3.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 96 përfundimegjithsej