Puseta

Kapak Pusete i Plastikës

0 out of 5
(0)

Kapaku i pusetës përdoret si kapak i gropave të betonit. Pesha e lehtë dhe qëndrueshmëria e këtij produkti e bëjnë që të ketë përdorim shumë të lehtë.

3.80 75.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak Pusete, 3 Ton, Katrore

0 out of 5
(0)

Kapakët e pusetave në formë katrore përdoren për puseta me madhësi të ndryshme. Kapakët janë të përbëra nga material gusi e cila është e përzier me plastik. Këta kapak kanë peshë mbajtëse deri në 3 ton.

24.75 82.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak Pusete, 3 Ton, Rrumbullake

0 out of 5
(0)

Kapakët e Pusetave në formë të rrumbullakët përdoren për puseta me madhësi të ndryshme. Kapakët janë të përbëra nga material gusi e cila është e përzier me plastik. Këta kapak kanë peshë mbajtëse deri në 3 ton.

24.75 99.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Puseta të Plastikës

0 out of 5
(0)

Puseta mundëson qarkullim të lehtë të ujit pasi që përdoret si lidhje në mes të gypave të ndryshëm

4.40 36.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 4 përfundimet