Uje dhe Kanalizim

Double Sifon Fleksibil 1.50″, Ø40

0 out of 5
(0)

Sifon fleksibil për lavaman double

3.40 4.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dush Kabinë Këndore, 90cm x 90cm | 100cm x 100cm | 120cm x 90cm

0 out of 5
(0)

Dush kabina ka një estetikë shumë të bukur që kombinohet shumë lehtë me dizajnin e banjos.

145.00 205.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fontanë për WC Push-Pull

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull.

18.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë për WC Push-Pull me Gypa

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull me gypa.

23.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë WC me Gypa për Mure

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me gypa që ngjitet në mure.

62.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Goma për Gypa PPH

0 out of 5
(0)

Gomat brenda kokës së hyrjes apo daljes së gypave PPH. Vendosen në mënyrë që gypi të izolohet më mirë.

0.20 3.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gomë Adaptuese për Sifon 1.25″ | 1.50″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gomë Adaptuese për Sifon 1″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gozhda Çeliku 18mm – Forch

0 out of 5
(0)

Gozhdat përdoren për të shtrënguar gypat e ndryshëm në tokë

3.50  çmimi për pako/100 copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër 1.50″.

0.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Brinëzuar për Kanalizim, 6m

0 out of 5
(0)

Tuba të brinëzuar të prodhuara bazuar në standardet EN 13476-3 dhe ISO 9969. Këto tuba përdoren për kanalizim nëntokësor për ujërat e zeza dhe ujerat atmosferike dhe mund të montohen deri në 8m thellësi nëntokësore.

11.70 68.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Brinëzuar për Kullim – Drenazhim

0 out of 5
(0)

Tubat e kullimit montohen në objekte, fusha sportive dhe vende të ndryshme. Këto tuba kanë si qëllim të largojne lagështinë nga vende specifike.

1.90 8.45  çmimi për m¹ Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80 1.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.50″.

1.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

1.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Ujit Pex – Kaltër Ø16 | Ø22

0 out of 5
(0)

Gypi i kaltër PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit. Zakonisht, përdoret për të lidhur sistemin e ujit të ftohtë.

1.05 1.90  çmimi për metër Zgjedh llojin

Gyp i Ujit Pex – Kuq

0 out of 5
(0)

Gypi i kuq PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit. Zakonisht, përdoret për të lidhur sistemin e ujit të ngrohtë.

1.05 1.90  çmimi për metër Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø110 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë.

4.18 26.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø125 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë.

6.65 39.52  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø160 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë. 

9.31 60.61  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø50 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë.

1.71 6.93  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim Ø75 – GEBERIT

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë. Super brendi GEBERIT siguron që çdo produkt të jetë i kualitetit më të lartë. 

3.13 11.59  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø110

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

1.15 6.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø125

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

1.60 7.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø160

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

4.20 6.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø50

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

0.60 2.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp për Kanalizim PPH Ø75

0 out of 5
(0)

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

0.85 3.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak Mbyllës për Gypa PPH

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për të mbyllur hyrjet/daljet e gypave PPH.

0.60 5.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak Pusete i Plastikës

0 out of 5
(0)

Kapaku i pusetës përdoret si kapak i gropave të betonit. Pesha e lehtë dhe qëndrueshmëria e këtij produkti e bëjnë që të ketë përdorim shumë të lehtë.

3.80 75.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 148 përfundimegjithsej