Çati

Anësor “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Anësori përdoret për të siguruar izolim ndaj ujit dhe erës anash tjegullave.

7.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dritare Çatie – OptiLight

0 out of 5
(0)

Dritarja vendoset në çati. Përdoret për të mundësuar hyrjen e dritës natyrale të diellit në shtëpi apo objekt.

240.00 315.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dritare Çatie, 45×75 – OptiLook

0 out of 5
(0)

Dritarja vendoset në çati. Përdoret për të mundësuar hyrjen e dritës natyrale të diellit në shtëpi apo objekt

150.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Drrasë Izolimi – Patos 10cm x 400cm – 1.3 cm | 1.6 cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit me dhëmbë (patos) përdoret për izolime të çative të shtëpive, terasave, verandave, etj.

5.62 6.87  çmimi për m² Zgjedh llojin

Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

5.25 9.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Fillestar “Angular” La Escandella

0 out of 5
(0)

Fillestar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. Fillestari përdoret për fillimin dhe përfundimin e linjës kurrizore të çatisë. Fillestari Angular ka një estetikë tejet të bukur dhe siguron hidroizolim të plotë pa pasur nevojë të përdoret llaç.

35.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fillestar “Low 100°” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Fillestar Low 100 i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Fillestari përdoret për fillimin dhe përfundimin e linjës kurrizore të çatisë. Fillestari Low 100 ka një estetikë tejet të bukur dhe siguron hidroizolim të plote pa pasur nevojë të përdoret llaç.

40.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Foli për Çati – Tejas Borja, 130Gr/m²

0 out of 5
(0)

Folia difunzive është foli që përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që folia difunzive të siguroj që çatia juaj do të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron. Kjo foli është prodhim nga Tejas Borja që është me origjinë nga Spanja dhe njihet për kualitet të lartë.

1.30  çmimi për m² Shtoje në shportë

Foli për Çati 90Gr/m² – 180Gr/m²

0 out of 5
(0)

Folia difunzive është foli që përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që folia difunzive të siguroj që çatia juaj do të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron.

0.64 1.20  çmimi për m² Zgjedh llojin

Gozhda për Ondulin

0 out of 5
(0)

Gozhdat për tjegulla bituminoze janë shumë të rëndësishme në konstruksionin e një strehe. Këto gozhda bëjnë fiksimin e konstruksioneve bituminoze.

0.06  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gozhda për Tegolla

0 out of 5
(0)

Gozhdat për tegolla janë shumë të rëndësishme në konstruksionin e një strehe. Këto gozhda bëjnë fiksimin e tegollave.

0.04  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izoflex P4; 40Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe në pjesët nëntokësore të ndërtesave të cilat janë të ekspozuara ndaj presionit të ujit.

42.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izoflex Reflex P4 me Rërë; 50Kg/rol.; 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX REFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe e mbron çatinë nga rrezet UV.

45.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izotem P4; 45Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOTEM P4 përdoret në sistemet nëntokësore të ndërtesave.

38.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kapak i Dheut për Oxhak Ø160

0 out of 5
(0)

Kapaku nga dheu përdoret për oxhak Ø160.

12.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kapak për Oxhak, 30cm x 35cm, me 1 Vrimë

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me një vrimë përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjendet vetëm 1 oxhak. Zakonisht përdoret për oxhak Ø180.

17.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 50cm x 50cm, me 1 Vrimë

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me një vrimë përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjendet vetëm një oxhak.

20.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 50cm x 80cm, me 2 Vrima

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me dy vrima përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjenden dy sisteme të oxhakut.

43.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 60cm x 120cm, me 3 Vrima

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me tri vrima përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjenden tre sisteme të oxhakut.

80.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 60cm x 60cm, me 1 Vrimë

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me një vrimë përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjendet vetëm një oxhak.

30.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Ventilim

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për sistem të ventilimit të dhomave

2.30 4.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Ventilim për Oxhak

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për sistem të ventilimit për oxhak

22.50 60.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Klip Univerzal për Kulumare

0 out of 5
(0)

Klip alumini i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Klipi përdoret për fiksimin e kulumarëve në listellë.

0.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Klip Univerzal për Kulumare, La Escandella

0 out of 5
(0)

Klip alumini i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. Klipi përdoret për fiksimin e kulumarëve në listellë.

0.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kondor V3; 1 x 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

13.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kulumar “Angular” La Escandella

0 out of 5
(0)

Kulumar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Kulumar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kulumar “Low 100°” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Kulumar Low 100° i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kulumar 3 Anësor “Angular 100°” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Kulumar 3-Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. 3-Anesori përdoret për të siguruar hidroizolimin në kryqëzimin e 3 linjave kurrizore të çatisë. 

95.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar 3 Anësor “Angular” La Escandella

0 out of 5
(0)

Kulumar 3-Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. 3-Anësori përdoret për të siguruar hidroizolimin në kryqëzimin e 3 linjave kurrizore të çatisë.

95.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kulumar Nepal Orange “Low 100°” Tejas Borja

0 out of 5
(0)

Kulumar Nepal Orange Low 100° është i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë

9.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 68 përfundimegjithsej