Rezervuar per Uje

Bojler Horizontal TESY GCH, 80L

0 out of 5
(0)

Bojleri elektrik TESY mundëson ngrohje stabile të ujit.

147.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bojler TESY, 10 Litra

0 out of 5
(0)

Bojleri elektrik TESY mundëson ngrohje stabile të ujit.

81.00  90.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bojler Vertikal TESY GCV – 30L | 50L | 80L | 100L | 120L | 150L

0 out of 5
(0)

Bojleri elektrik TESY mundëson ngrohje stabile të ujit.

98.82 214.20  çmimi për copë Zgjedh llojin
rezervar i ujit

Rezervuar i Ujit

0 out of 5
(0)

Rezervuari përdoret për grumbullimin dhe ruajtjen e ujit. Mund të përdoret në shtëpi apo edhe në objekte të ndryshme varësisht prej nevojës.

142.50 412.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 4 përfundimet