Dyer dhe Dritare

Derë për Pastrimin e Oxhakut; 16cm x 20cm

0 out of 5
(0)

Dera e oxhakut vendosët në hyrjen e tubit për pastrim të oxhakut dhe mundëson qasje të lehtë brenda oxhakut.

5.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dritare Çatie – OptiLight

0 out of 5
(0)

Dritarja vendoset në çati. Përdoret për të mundësuar hyrjen e dritës natyrale të diellit në shtëpi apo objekt.

240.00 315.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dritare Çatie, 45×75 – OptiLook

0 out of 5
(0)

Dritarja vendoset në çati. Përdoret për të mundësuar hyrjen e dritës natyrale të diellit në shtëpi apo objekt

150.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Plusa për Prizma të Xhamit

0 out of 5
(0)

Plusat përdoren gjatë murimit të prizmave të xhamit dhe mundësojnë murim të drejtë dhe preciz të prizmave.

0.14  çmimi për copë Shtoje në shportë

Prizma të Xhamit

0 out of 5
(0)

Prizmat përdoren si blloka për mure, por, pasi që janë nga xhami dhe janë transparente, prizmat mundësojnë ndriçimin natyral të hapësirave të ndryshme.

1.75 2.10  cmimi per cope Zgjedh llojin

Shkallë Druri për Tavan – OLE

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

142.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Druri për Tavan – Optistep

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

97.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkallë Metali për Tavan – Optistep

0 out of 5
(0)

Shkallët vendosen në tavan dhe përdoren për të bërë të mundur hyrje/daljen në tavane të shtëpive apo objekteve.

285.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 8 përfundimet