Ujembledhes

Uje Mbledhes Horizontal

0 out of 5
(0)

Uje mbledhes qe perdoret per ambiente te jashtme. Perdoret per mbledhjen e ujit

1.40  cmimi per cope Zgjedh llojin

Uje Mbledhes Vertikal

0 out of 5
(0)

Uje mbledhesi perdoret ne ambiente te jashte. Perdoret per mbledhjen e ujit

1.40 4.50  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujembledhes Horizontal Klasik Ø50

0 out of 5
(0)

Ujembledhes i cili perdoret per tushkabina me koke ø50

12.40 17.50  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujembledhes Horizontal Ø50

0 out of 5
(0)

Ujembledhes i cili perdoret per tushkabina me koke ø50

14.50 22.10  cmimi per cope Zgjedh llojin
35.80 68.00  cmimi per cope Zgjedh llojin
33.00 64.00  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujembledhes Horizontal Ø50, 360°

0 out of 5
(0)

Ujembledhes i cili perdoret per tushkabina me koke ø50 qe ka mundesi te sillet 360°

28.30 41.00  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujëmbledhës Horizontal Ø50, 360° me Izolim

0 out of 5
(0)

Ujëmbledhës i cili përdoret për tushkabina me kokë ø50 që ka mundësi të sillet 360°

31.20 46.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ujembledhes i Plastikes Horizontal 20cm x 20cm me Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme me dimensione 20cm x 20cm me kapak çeliku

16.50  cmimi per cope Zgjedh llojin
1.20  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujembledhes i Plastikes Horizontal Ø32 me Kornize dhe Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme Ø32 me kornize dhe kapak çeliku

3.80 4.70  cmimi per cope Zgjedh llojin
1.20 1.45  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujembledhes i Plastikes Horizontal Ø50 me Kornize dhe Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme Ø50 me kornize dhe kapak çeliku

3.80 4.70  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujëmbledhës i Plastikës Trekëndësh Horizontal 20cm x 20cm me Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujëmbledhës për dysheme në formë trekëndëshi me dimensione 20cm x 20cm me kapak çeliku

16.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ujembledhes i Plastikes Trekendesh Vertikal 20cm x 20cm, Ø50 me Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme ne forme trekendeshi me dimensione 20cm x 20cm me kapak çeliku

16.50  cmimi per cope Shtoje në shportë

Ujembledhes i Plastikes Vertikal 15cm x 15cm, Ø50 me Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme me dimensione 15cm x 15cm me kapak çeliku

4.50  cmimi per cope Shtoje në shportë

Ujembledhes i Plastikes Vertikal 20cm x 20cm, Ø50 me Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme me dimensione 20cm x 20cm me kapak çeliku

16.50  cmimi per cope Shtoje në shportë
1.20 1.45  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ujembledhes i Plastikes Vertikal Ø50 me Kornize dhe Kapak Çeliku

0 out of 5
(0)

Ujembledhes per dysheme Ø50 me kornize dhe kapak çeliku

3.80 4.70  cmimi per cope Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 19 përfundimet