Tegolla

Drrasë Izolimi – Patos 10cm x 400cm – 1.3 cm | 1.6 cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit me dhëmbë (patos) përdoret për izolime të çative të shtëpive, terasave, verandave, etj.

5.62 6.87  çmimi për m² Zgjedh llojin

Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

5.25 9.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Gozhda për Ondulin

0 out of 5
(0)

Gozhdat për tjegulla bituminoze janë shumë të rëndësishme në konstruksionin e një strehe. Këto gozhda bëjnë fiksimin e konstruksioneve bituminoze.

0.06  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gozhda për Tegolla

0 out of 5
(0)

Gozhdat për tegolla janë shumë të rëndësishme në konstruksionin e një strehe. Këto gozhda bëjnë fiksimin e tegollave.

0.04  çmimi për copë Shtoje në shportë

Listella Druri (Letfe) 4m

0 out of 5
(0)

Listellat kanë përdorim të gjerë në ndërtimtari. Përdorimi më i shpeshtë i listellave është në konstruksione të çatisë ku përdoren si mbështetës të mbulesave të kulmave.

1.30 2.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Tegolla – Kuqe, Gjelbër, Zezë

0 out of 5
(0)

Tegolla kanadeze të cilësisë së lartë, e cila është e veshur në të dyja anët me një shtresë prej fibrash. Këto fibra bëjnë që produkti të jetë shumë stabil dhe i qëndrueshëm.

7.80  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tegolla Belge – IKO, Superglass Hex; Zezë | Gjelbër | Kaftë | Kuqe

0 out of 5
(0)

Tegolla të prodhuara në Belgjike të cilësisë së lartë, e cila është e veshur në të dyja anët me një shtresë prej fibrash. Këto fibra bëjnë që produkti të jetë shumë stabil dhe i qëndrueshëm. Në rast porosie në çmim përfshihen edhe gozhdat.

10.30  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tegolla Belge – IKO, Superglass-Biber; Zezë | Gjelbër | Kaftë | Kuqe

0 out of 5
(0)

Tegolla të prodhuara në Belgjikë të cilësisë së lartë, e cila është e veshur në të dyja anët me një shtresë prej fibrash. Këto fibra bëjnë që produkti të jetë shumë stabil dhe i qëndrueshëm. Në rast porosie në çmim përfshihen edhe gozhdat.

7.75  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tegolla Belge – IKO, Superglass; Zezë | Gjelbër | Kaftë | Kuqe | Hiri

0 out of 5
(0)

Tegolla të prodhuara në Belgjikë të cilësisë së lartë, e cila është e veshur në të dyja anët me një shtresë prej fibrash. Këto fibra bëjnë që produkti të jetë shumë stabil dhe i qëndrueshëm. Në rast porosie në çmim përfshihen edhe gozhdat.

8.40  çmimi për m² Zgjedh llojin

Traje, 5m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

13.87 25.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 6m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

17.24 30.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 7m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

19.41 36.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 12 përfundimet