Ngjyra

Bazë Ekologjike për Lyerjen e Drurit – Aquamax Wood Primer

0 out of 5
(0)

Bazë me bazë të ujit që përdoret për lyerje të drurit. Është jashtëzakonisht ekologjik. Mund të hollohet me ujë deri në 5%

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë me Ngjyrë – Tessarol Direct

0 out of 5
(0)

Veshje anti-korrozioni për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut. Mund të aplikohet drejtpërdrejt në një sipërfaqe të thatë dhe me rërë, të pastruar nga grimcat e ndryshkut të trashë. Për shkak të vetive të shkëlqyera kundër korrozionit, përdoret në ambiente të mbyllura ose jashtë, direkt në sipërfaqe pa asnjë baze.

9.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë për Mbrojtjen e Drurit Ndaj Insekteve – Belocid Belinka

0 out of 5
(0)

Belocid Plus është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, të cilat në mënyrë efektive largojnë dëmtuesit.

5.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë për Mbrojtjen e Drurit ndaj Insekteve – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Lazura Zvezda është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, te cilat në mënyrë efektive largojne dëmtuesit.

3.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë për Mbrojtjen e Drurit Ndaj Insekteve – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Lazura Zvezda është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, te cilat në mënyrë efektive largojne dëmtuesit.

3.15  çmimi për kovë Shtoje në shportë

Bazë për Metal – Zvezda Primer

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

2.95  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë për Metal 5L – Zvezda Primer

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

16.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë Tessarol (E hirit)

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

5.40  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller për Lyerje 23cm Ø6 – Beorol

0 out of 5
(0)

Bisht që përdoret për roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 6 mm

2.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller për Lyerje 23cm Ø8 – Beorol

0 out of 5
(0)

Bisht që përdoret për roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 8 mm

2.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller, 2m – Beorol

0 out of 5
(0)

Bishti përdoret për tu lidhur me roller dhe mundëson ngjyrosjen e mureve.

3.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brusha për Lyerje – 4cm | 5cm | 7cm | 9cm

0 out of 5
(0)

Brushat për lyerje kanë përdorim shumë të gjerë. Mund të përdoren nga muratorët, fasaderët, molerët si dhe nga shumë persona të tjerë. Po ashtu, mënyra se si këto brusha janë të prodhuara e bën të mundur që të jenë shumë lehtë të përdorshme edhe nga njerëzit e thjeshtë.

0.60 1.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kit për Dru i Bardhë – Chromolux Kit Aqua

0 out of 5
(0)

Ngjyrë e bazuar në pigment. Përdoret për të lyer drurin para se të lyhet me ngjyra të lehta.

3.50  çmimi për copë Zgjedh llojin
3.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Llak për Parket – Ideal

0 out of 5
(0)

Për llakimin e parketeve dhe dyshemeve të tjera prej druri në dhoma që janë më pak të ngarkuara si dhe për llakimin e objekteve të ndryshme prej druri.

18.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Masë e Lëngshme për Restaurimin e Ngjyrës së Drurit – Illumina Belinka

0 out of 5
(0)

Illumina është një llak që përdoret për të ndriçuar drurin që është veshur me një llak të errët.

6.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjitës Letre, 30m

0 out of 5
(0)

Ngjitësi i letrës përdoret për izolime të ndryshme për të mbrojtur ambientin në të cilin po kryhen punë të ndryshme.

1.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjitës për Dru – Drvofix Standard

0 out of 5
(0)

Ngjitës i bazuar në acetat të polivinilit. Perdoret për ngjitjen e e drurit të butë si dhe ngjitjen e polisterolit në sipërfaqet prej druri dhe të ngjashme.

3.90  çmimi për copë Shtoje në shportë
66.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjitës Universal – Neostik SK-101

0 out of 5
(0)

Ngjitës tradicional Neostik Universal me bazë gome. Ka një ngjitje të fortë dhe përdoret per ngjitjen e shumë llojeve të materialeve mes vete apo edhe me materiale të ndryshme.

1.50 8.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ngjyrë Antike – Zvezda Emajl

0 out of 5
(0)

Një shkëlqim metalik që krijon një pamje si hekur i vjetër. Për mbrojtjen cilësore dhe dekorimin e sipërfaqeve të hekurit. Mund të përdoret në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

5.85  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjyrë Antike Tessarol Antracid

0 out of 5
(0)

Një shkëlqim metalik që krijon një pamje si hekur i vjetër. Për mbrojtjen cilësore dhe dekorimin e sipërfaqeve të hekurit. Mund të përdoret në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjyrë Ekologjike me Bazë të Ujit për Dru dhe Metal – Aquamax Wood Paint

0 out of 5
(0)

Ngjyrë me bazë të ujit që përdoret për lyerje të drurit dhe metalit. Është jashtëzakonisht ekologjik. Mund të përdoret si e bardhë por edhe mund të pigmentohet me ngjyra të tjera. Mund të hollohet me ujë deri 10%.

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjyrë për Dru dhe Metal – Zvezda Emajl

0 out of 5
(0)

Llak për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve metalike dhe sipërfaqeve të drurit.

3.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ngjyrë për Hekur – Tessarol Emajl

0 out of 5
(0)

Për dekorim cilësor dhe mbrojtje të sipërfaqeve prej metali dhe gjithashtu prej druri. Përdoret për dritare, dyer, pajisje, gardhe, konstruksione, mobilje të thjeshta, etj.

5.25 7.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ngjyrë për Metal Tessarol Alu Bronzë 400°C

0 out of 5
(0)

Mbron metalet që ekspozohen në temperaturë deri në 400°C.

2.20 5.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ngjyrë për Radiatora – Tessarol Emajl

0 out of 5
(0)

Dekorimi dhe mbrojtja e radiatorëve të hekurit dhe të objekteve të hekurit të ekspozuara në temperaturë të lartë. Përdoret për radiatorët, tubat me ujë të nxehtë, etj.

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Oferta “Zgjedhe Pakon Tane”

0 out of 5
(0)

Merre ofertën dhe pajisu me të gjitha veglat e nevojshme për me ngjyros shtëpinë tënde

57.65 118.85  cmimi per set Zgjedh llojin

Roller për Lyerje 23cm Ø6 – Beorol Orange

0 out of 5
(0)

Roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 6 mm

2.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Roller për Lyerje 23cm Ø6 – Beorol Profy

0 out of 5
(0)

Roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 6 mm

2.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Roller për Lyerje 23cm Ø8 – Beorol Hobby Extra

0 out of 5
(0)

Roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 8 mm

3.40  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 38 përfundimegjithsej