Aksesore

Derë për Pastrimin e Oxhakut; 16cm x 20cm

0 out of 5
(0)

Dera e oxhakut vendosët në hyrjen e tubit për pastrim të oxhakut dhe mundëson qasje të lehtë brenda oxhakut.

5.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kapak i Dheut për Oxhak Ø160

0 out of 5
(0)

Kapaku nga dheu përdoret për oxhak Ø160.

12.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kapak për Ventilim

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për sistem të ventilimit të dhomave

2.30 4.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Ventilim për Oxhak

0 out of 5
(0)

Kapaku përdoret për sistem të ventilimit për oxhak

22.50 60.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Litar, 20m – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Litari ka përdorim të ndryshëm dhe përdoret varësisht prej nevojës gjatë punës.

4.90  5.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pej

0 out of 5
(0)

Peji ka shërbim shumë të gjerë në ndërtimtari. Shërben për të siguruar që konstruksioni po vendoset drejtë.

0.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tulla për Fasadë nga Italia – Dubai

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

41.50  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Dundee

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Leeds

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – New Castle

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Portofino

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Rosso Bruciato

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Telford

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Venezia Bruciato

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Vintage

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Vintage Bruciato

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tullë Dekoruese – Isiklar

0 out of 5
(0)

Tullë e hollë e prodhuar në Turqi që përdoret për dekorime të ndryshme.

0.47  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tullë për Fasadë, e Kaftë – Isiklar

0 out of 5
(0)

Tullë e prodhuar në Turqi që përdoret për fasadë.

1.19  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tullë për Fasadë, e Kaftë – Isiklar

0 out of 5
(0)

Tullë e prodhuar në Turqi që përdoret për fasadë.

1.19  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tullë për Fasadë, e Kuqe – Isiklar

0 out of 5
(0)

Tullë e prodhuar në Turqi që përdoret për fasadë.

1.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 20 përfundimet