Llamarinë

Listella Druri (Letfe) 4m

0 out of 5
(0)

Listellat kanë përdorim të gjerë në ndërtimtari. Përdorimi më i shpeshtë i listellave është në konstruksione të çatisë ku përdoren si mbështetës të mbulesave të kulmave.

1.30 2.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 7m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

19.41 36.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 2 përfundimet