Pllaka Gipsi (Armstrong)

Double-Feder për Sistem të Profilave të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Double-federi përdoret për sistem të profilave të pllakave të gipsit

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gjysëm-Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili gjysëm-këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave të gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

L-Profil për Pllaka Gipsi (Armstrong)

0 out of 5
(0)

L-Profil që përdoret për konstruksionin e pllakave të gipsit për tavan (Armstrong).

3.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi (Armstrong) 60cm x 60cm Komplet (Pllakë+Profila+Ankera)

0 out of 5
(0)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

6.30  7.80  çmimi për m² Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi 60cm x 60cm (Armstrong)

0 out of 5
(0)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

8.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Pllakë Gipsi 60cm x 60cm (Armstrong)

0 out of 5
(0)

Pllaka të gipsit që përdoren për tavane të cilat montohen shumë lehtë dhe shpejtë. Pllakat janë të plastifikuara dhe ky plastifikim garanton rezistencë ndaj ujit, qëndrueshmëri të lartë, si dhe rezistencë ndaj gërvishtjes dhe impaktit. Po ashtu, pllakat e gipsit shërbejnë edhe si izolues akustik dhe bëjnë ruajtjen e dritës, duke bërë që hapësira të mos ketë nevojë për shumë dritë artificiale.

4.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Pllakë Metalike Butem (Armstrong) 60cm x 60cm Komplet (Pllakë+Profila+Ankera)

0 out of 5
(0)

Këto pllaka Armstrong janë nga metali i galvanizuar me vlera të larta të reduktimit të zhurmës deri në αw: 1,00 me pëlhurë akustike. Kanë një nivel të lartë të ruajtjes së dritës deri në 86% të reflektimit të dritës. Qëndrueshmëria e lartë, rezistenca ndaj ujit dhe rezistenca ndaj gërvishtjes dhe impaktit i bën këto pllaka të përshtatshme për tu përdorur. Poashtu, falë ngjyrës anti-mikrobike, sigurohet performancë e lartë në parandalimin e rritjes bakteriale në sipërfaqen e panelit.

21.00  çmimi për m² Shtoje në shportë

Profil për Pllakë Gipsi (Armstrong); 0.60m, 1.20m, 3.60m

0 out of 5
(0)

Profila për konstruksion të pllakave të gipsit (Armstrong).

1.05 3.82  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 8 përfundimet