Hekur dhe Profila

Armaturë e Brinezuar Ø4.8 – Ø14

0 out of 5
(0)

Armatura e brinezuar është një shufër çeliku që përdoret si pajisje tensioni në strukturat e betonit për të forcuar dhe mbajtur betonin së bashku. Duke u përdorur në struktura të betonit, armatura kundërvepron në mënyrë efektive forcën e dobët elastike të betonit. Shufra mund të prehet në madhësitë që nevojiten.

1.50 9.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Baze per Metal – Zvezda Primer

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

2.95  cmimi per cope Zgjedh llojin

Baze per Metal 5L – Zvezda Primer

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

16.50  cmimi per cope Zgjedh llojin

Distancer te Armatures per Shtylla

0 out of 5
(0)

Distancerat perdoren per ruajtjen e distances se armaturave ne shtylla

3.80  cmimi per pako Shtoje në shportë

Distancera per Armature te Pllakes se Betonit

0 out of 5
(0)

Distancerat sherbejne per ruajtjen e hapesires ne mes te betonit dhe armatures ne pllake te betonit,

3.60  cmimi per pako Shtoje në shportë

Fertraje

0 out of 5
(0)

Fertrajet perdoren si mbajtes te mantave per ndarjen e pllakave te kateve

1.70 19.10  cmimi per cope Zgjedh llojin

Gyp Linear per Ndertimtari

0 out of 5
(0)

Gyp linear me diameter 22mm i cili ka perdorim ne ndertimtari

0.38  cmimi per m¹ Shtoje në shportë

Ngjites Universal – Neostik SK-101

0 out of 5
(0)

Ngjitës tradicional Neostik Universal me bazë gome. Ka një ngjitje të fortë dhe perdoret per ngjitjen e shume llojeve te materialeve mes vete apo edhe me materiale te ndryshme

1.50 8.85  cmimi per cope Zgjedh llojin

Ngjyre Antike – Zvezda Emajl

0 out of 5
(0)

Një shkëlqim metalik që krijon nje pamje si hekur i vjetër. Për mbrojtjen cilësore dhe dekorimin e sipërfaqeve të hekurit. Mund te perdoret në hapësira te brendshme dhe të jashtme.

5.85  cmimi per cope Shtoje në shportë

Ngjyre Antike Tessarol Antracid

0 out of 5
(0)

Një shkëlqim metalik që krijon nje pamje si hekur i vjetër. Për mbrojtjen cilësore dhe dekorimin e sipërfaqeve të hekurit. Mund te perdoret në hapësira te brendshme dhe të jashtme.

6.75  cmimi per cope Shtoje në shportë

Ngjyre Ekologjike me Baze te Ujit per Dru dhe Metal – Aquamax Wood Paint

0 out of 5
(0)

Ngjyre me baze te ujit qe perdoret per lyerje te drurit dhe metalit. Eshte jashtezakonisht ekologjik. Mund te perdoret si e badhe por edhe mund te pigmentohet me ngjyra te tjera. Mund te hollohet me uje deri 10%

6.75  cmimi per cope Shtoje në shportë

Ngjyre per Dru dhe Metal – Zvezda Emajl

0 out of 5
(0)

Llak per dekorimin dhe mbrojtjen e e siperfaqeve metalike dhe siperfaqeve te drurit

3.45  cmimi per cope Zgjedh llojin

Panele per Rrethoja te Gjelbra 2D per Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 1.7m x 2.5m

0 out of 5
(0)

Panelet 2d jane dubel panele me dimensione te hapesirave 6cm x 5cm

Panelet perdoren per te rrethuar hapesira te ndryshme. Produktet qe perfshihen ne cmim me keto panele jane: 1 shtylle, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhese dhe 1 kapak per mbylljen e shtylles.

46.55 78.65  cmimi per set Zgjedh llojin
16.10 31.75  çmimi për set Zgjedh llojin

Panele për Rrethoja të Gjelbra 3D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 2m x 2.5m

0 out of 5
(0)

Panelet përdoren për të rrethuar hapësira të ndryshme. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

25.00 49.75  cmimi per set Zgjedh llojin

Profil Hekuri 6m me Trashesi 1.5mm

0 out of 5
(0)

Profilat e hekurit perdoren ne menyra te ndryshme varesisht prej nevojes ne konstruksione te hekurit

5.07 15.26  cmimi per cope Zgjedh llojin

Profil Hekuri 6m me Trashësi 2mm

0 out of 5
(0)

Profilat e hekurit përdoren në mënyra të ndryshme varësisht prej nevojës në konstruksione të hekurit

6.72 20.30  çmimi për copë Zgjedh llojin
26.00  cmimi per rollne Zgjedh llojin

Rrjete e Brinezuar 6m x 2m – 15cm x 15cm

0 out of 5
(0)

Rrjeta e brinezuar eshte nje rrjete celiku qe perdoret si pajisje tensioni ne strukturat e betonit per te forcuar dhe mbajtur betonin se bashku. Duke u perdorur ne struktura te betonit, rrjeta e brinezuar kundervepron ne menyre efektive forcen e dobet elastike te betonit. Rrjetat e brinezuara shtrohen ne themele te objekteve. Rrjetat e brinezuara me katrore 15×15 zakonisht perdoren per objekte dhe projekte me te medha ku ka nevoje per nje themel me te forte.

16.50 78.00  cmimi per cope Zgjedh llojin

Rrjete e Brinezuar 6m x 2m – 20cm x 20cm

0 out of 5
(0)

Rrjeta e brinezuar eshte nje rrjete celiku qe perdoret si pajisje tensioni ne strukturat e betonit per te forcuar dhe mbajtur betonin se bashku. Duke u perdorur ne struktura te betonit, rrjeta e brinezuar kundervepron ne menyre efektive forcen e dobet elastike te betonit. Rrjetat e brinezuara shtrohen ne themele te objekteve. Rrjetat e brinezuara me katrore 20×20 zakonisht perdoren per objekte dhe projekte me te vogla ku nuk ka nevoje per nje themel me te forte.

13.00 65.00  cmimi per cope Zgjedh llojin

Rrjete per Kopsht – 1m x 20m | 1.2m x 20m | 1.5m x 20m

0 out of 5
(0)

Rrjeta perdoret per te rrethuar hapesira te ndryshme

18.00 26.00  cmimi per rollne Zgjedh llojin

Set Brusha te Çelikut, 3 cope – BGS

0 out of 5
(0)

Brushat perdoret per grryerjen e metalit

4.45 4.95  cmimi per set Zgjedh llojin

Shtylle per Rrethoja te Gjelbra per Kopsht – 1m | 1.2m | 1.5m | 2m

0 out of 5
(0)

Shtyllat perdoren per te kompletuar sistemin e rrethojave te gjelbra per kopsht. Produktet qe perfshihen ne cmim me keto panele jane: 1 shtylle, 4 ankera, 3 lidhese dhe 1 kapak per mbylljen e shtylles

8.90 18.00  cmimi per set Zgjedh llojin

Tel i Zinkuar Ø2.8

0 out of 5
(0)

Teli i plastifikuar eshte i njejte sikur teli per ndertimtari me trashesi 2.8 mm. Por, ky lloj i telit ka nje shtrese te plastikes qe e ben tel te plastifikuar. Ka perdorime te shumta pasi qe eshte rezistent ndaj korrizionit dhe ndaj ujit.

2.50  cmimi per kg Shtoje në shportë

Tel me Gjemba

0 out of 5
(0)

Teli me gjemba perdoret per te siguruar hapesira te ndryshme. Mund te vendoset permbi mure apo edhe si rrethoje per te siguruar nje vend te caktuar.

1.50  cmimi per kg Shtoje në shportë

Tel per Ndertimtari Ø1.2

0 out of 5
(0)

Tel per ndertimtari me trashesi 1.2 mm sherben per lidhjen e armatures dhe rrjetave te brinezuara.

1.30  cmimi per kg Shtoje në shportë

Tel per Ndertimtari Ø2.8

0 out of 5
(0)

Tel per ndertimtari me trashesi 2.8 mm perdoret per lidhjen e drrasave apo konstruksioneve te tjera te materialeve te buta.

1.30  cmimi per kg Shtoje në shportë

Tretës i Shpejtë – Zvezda Nitro

0 out of 5
(0)

Përdoret për hollimin/tretjen e veshjeve Nitro e cila pastaj përdoret për dekorime të siperfaqeve të drurit dhe metalit.

3.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tretes i Thjeshte – Zvezda Ulajni

0 out of 5
(0)

Perdoret per hollimin/tretjen e veshejeve te vajit e cila pastaj perdoret per dekorime te siperfaqeve te drurit dhe metalit.

3.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 29 përfundimet