Sisteme

Lidhëse Europa për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja europa përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

7.20 33.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Klape për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me klape përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

5.25 28.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Sustë për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me sustë përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Roma për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja roma përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

10.35 40.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Orë Uji IBRF Idro-Olona – Sisma

0 out of 5
(0)

Ora e ujit përdoret për matjen e hargjimeve të ujit

43.50 144.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Orë Uji me Rrotullim 360° – Sisma

0 out of 5
(0)

Ora e ujit përdoret për matjen e hargjimeve të ujit

21.60 27.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Orë Uji WARF Woltmann – Sisma

0 out of 5
(0)

Ora e ujit përdoret për matjen e hargjimeve të ujit

280.50 315.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Spirale për Pastrimin e Gypave, 10m – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Spiralja përdoret për pastrimin e gypave të sistemeve të ndryshme të kanalizimit dhe sanitarisë

24.10  26.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Valvulë Holander – Itap

0 out of 5
(0)

Valvula holander përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

5.70 55.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Valvulë Holander Këndor – Itap

0 out of 5
(0)

Valvula holander këndor përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

11.40 17.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Valvulë Holander me Gomë – Itap

0 out of 5
(0)

Valvula holander me gomë përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

9.45 14.25  çmimi për copë Zgjedh llojin

Valvulë Sferike Flutur FF për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Valvula femër/femër përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

4.50 16.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Valvulë Sferike Flutur MF për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Valvula mashkull/femër përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

4.95 17.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Valvulë Sferike me Dorezë FF për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Valvula femër/femër përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

4.65 38.25  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 14 përfundimet