Steropol (EPS)

Mbajtes per Stiropor 2.5m

0 out of 5
(0)

Mbajtesi perdoret si mbeshtetes i stiroporit. Zakonisht perdoret ne rreshtet e para te vendosjes se pllakave te stiroporit.

3.40 6.70  cmimi per cope Zgjedh llojin

Stiropor 8cm, N3; 13kg/m³

0 out of 5
(0)

Stiropori mundëson një izolim të lehtë dhe relativisht më të lirë se metodat tjera. Mund të përdoret në tavane, mure të jashtme dhe të brendshme apo edhe në dysheme varësisht prej nevojave tuaja. Stiropori prehet shumë lehtë dhe garanton një përdorim shumë të thjeshtë. Po ashtu, stiropori nuk kalbet dhe nuk myket si dhe është rezistent ndaj lagështisë. Për izolim më të mirë, sigurohuni që stiropori të mos jetë në kontakt direkt me rrezet e diellit apo me kontakt direkt me lagështinë e tokës.

2.32  3.45  çmimi për m² Shtoje në shportë

Stiropor N3; 13kg/m³

0 out of 5
(0)

Stiropori mundeson nje izolim te lehte dhe relativisht me te lire se metodat tjera. Mund te perdoret ne tavane, mure te jashtme dhe te brendshme apo edhe ne dysheme varesisht prej nevojave tuaja. Stiropori prehet shume lehte dhe garanton nje perdorim shume te thjeshte. Po ashtu, stiropori nuk kalbet dhe nuk myket si dhe eshte rezistent ndaj lageshtise. Per izolim me te mire, sigurohuni qe stiropori te mos jet’ ne kontakt direkt me rrezet e diellit apo me kontakt direkt me lageshtine e tokes.

0.43 5.60  cmimi per m² Zgjedh llojin

Stiropor N4; 17kg/m³

0 out of 5
(0)

Stiropori mundeson nje izolim te lehte dhe relativisht me te lire se metodat tjera. Mund te perdoret ne tavane, mure te jashtme dhe te brendshme apo edhe ne dysheme varesisht prej nevojave tuaja. Stiropori prehet shume lehte dhe garanton nje perdorim shume te thjeshte. Po ashtu, stiropori nuk kalbet dhe nuk myket si dhe eshte rezistent ndaj lageshtise. Per izolim me te mire, sigurohuni qe stiropori te mos jet’ ne kontakt direkt me rrezet e diellit apo me kontakt direkt me lageshtine e tokes.

0.55 6.56  cmimi per m² Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 4 përfundimet