Vida dhe Gozhda

Distancer te Armatures per Shtylla

0 out of 5
(0)

Distancerat perdoren per ruajtjen e distances se armaturave ne shtylla

3.80  cmimi per pako Shtoje në shportë

Gozhda Çeliku 18mm – Forch

0 out of 5
(0)

Gozhdat përdoren për të shtrënguar gypat e ndryshëm në tokë

3.50  çmimi për pako/100 copë Shtoje në shportë

Gozhda per Beton

0 out of 5
(0)

Gozhdat e betonit bejne te mundur lidhjen e konstruksioneve te ndryshme ne mes vete. Gozhdat e thjeshta preferohet te perdoren per lidhjen e konstruksioneve te betonit.

2.50  cmimi per pako Zgjedh llojin

Gozhda per Ondulin

0 out of 5
(0)

Gozhdat per tjegulla bituminoze jane shume te rendesishme ne konstruksionin e nje strehe. Keto gozhda bjene fiksimin e konstruksioneve bituminoze.

0.06  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gozhda per Tegolla

0 out of 5
(0)

Gozhdat per tegolla jane shume te rendesishme ne konstruksionin e nje strehe. Keto gozhda bjene fiksimin e tegollave.

0.04  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gozhda te Thjeshta

0 out of 5
(0)

Gozhdat e thjeshta bejne te mundur lidhjen e konstruksioneve te ndryshme ne mes vete. Gozhdat e thjeshta preferohet te perdoren per lidhjen e konstruksioneve te drurit.

5.00  cmimi per pako/5Kg Zgjedh llojin

Litar per Oxhak

0 out of 5
(0)

Perdoret per lidhjen e sistem te oxhakut ekologjik

17.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Shkume per Stiropor

0 out of 5
(0)

Per ngjitjen e materialeve izoluese ne siperfaqe ndertimore. Ngjitet shkelqyeshem ne XPS, EPS, lesh guri, lesh xhami, etj. Mundeson ekzekutimin e shpejte dhe efikas te punimeve dhe jep izolim shtese termik dhe akustik.

5.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Shkume Univerzale (Ekspanduese)

0 out of 5
(0)

Shkuma perdoret per montimin e kornizave te dyerve dhe dritareve. Po ashtu, shkuma mund te perdoret edhe per mbushjen e vrimave ne mure. Eshte rezistente ndaj ujit, mykut, nxehtesise si dhe shume kemikaleve te tjera. Aplikohet me dore.

3.45  cmimi per cope Shtoje në shportë

Shkume Univerzale (Jo-ekspanduese)

0 out of 5
(0)

Shkuma perdoret per montimin e kornizave te dyerve dhe dritareve. Po ashtu, shkuma mund te perdoret edhe per mbushjen e vrimave ne mure. Eshte rezistente ndaj ujit, mykut, nxehtesise si dhe shume kemikaleve te tjera.

4.70 4.90  cmimi per cope Zgjedh llojin

Silikon Akryl

0 out of 5
(0)

Silikoni akryl përdoret për riparimin e plasaritjeve në mure

1.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Silikon Deri ne 300°C – Tekasil

0 out of 5
(0)

Per ngjitjen dhe mbylljen e materialeve te ndryshme (dhe qelqit), te cilat jane te ekspozuara ndaj temp. te larta. Ngjitet shkelqyeshem ne te gjitha materialet ndertimore (beton, tulla, dru, celik, alumin, disa lloje te plastikes-PVC, gazobeton, ceramike, pllaka gipsi, qelq, klinker, metal, porcelan, EPS, smalt). Ruan karakteristikat elastike gjate ndikimeve te vazhdueshme deri ne 300 C. Eshte rezistente ndaj kimikateve te ndryshme, rrezeve UV, nuk shkakton korrizon dhe nuk rreshqet nga fugat vertikale.

5.70  cmimi per cope Zgjedh llojin

Silikon me Efekt te Larte – Fi-x Expert Fast

0 out of 5
(0)

Per fiksimet me te nevojshme te materialeve te ndryshme tek te cilat pritet ngjitje e shpejte fillestare dhe fortesi e larte perfundimtare. Perballon edhe ngarkesat me te larta dhe eshte i pershtatshem per ngjitjen e lendeve te renda. Perdoret per ngjitjen e betonit, mermerit, ceramikes, hekurit, celikut, etj.

7.05  cmimi per cope Shtoje në shportë

Silikon me Efekt te Larte – Fi-x Expert Total Grip

0 out of 5
(0)

Per ngjitjen dhe mbylljen e te gjitha materialeve ne te gjitha siperfaqet dhe ne te gjitha kushtet. Iu perballon levizjeve te medha dhe vibrimeve dhe eshte rezistent ndaj mykut. Ngjitje te shkelqyer edhe ne siperfaqe pak te lageshta. Eshte i qendrueshem ndaj ndikimeve atmosferike, rrezeve UV dhe kohes. Nuk len njolla dhe nuk shkakton korrozion. Mund te lyhet.

5.70  cmimi per cope Shtoje në shportë

Silikon per Parket

0 out of 5
(0)

Ky lloj i silikonit perdoret për parket dhe dru dhe mund të lyhet pas tharjes. Ideal për ngjitjen dhe mbushjen vrimave te parketit te druri dhe laminatit.

2.25  cmimi per cope Zgjedh llojin

Silikon per Sanitari

0 out of 5
(0)

Silikoni per sanitari eshte shume rezistent ndaj lageshtise dhe mykut. Perdoret ne elemente te materialeve te xhamit, metalit, ceramikes, drurit si dhe materialeve sintetike.

2.70  cmimi per cope Zgjedh llojin

Silikon Sallame – Tekasil

0 out of 5
(0)

Silikoni universal parandalon shfaqjen e mykut ne vende ku ka lageshti. Mund te perdoret ne elemente te xhamit, ne elemente te kuzhines, ne elemente te sanitarise, etj.

5.10 6.45  cmimi per cope Zgjedh llojin

Silikon Transparent me Efekt te Larte per Xhama – Fi-x Expert

0 out of 5
(0)

Per ngjitjen e materialeve te ndryshme ku nuk deshirohet te shihet masa. Ne menyre efikase ngjet granitin, mermerin, gurin natyror, ceramiken, porcelanin, qelqin, pasqyrat, PVC, poliesterin, polikarbonatin, tapen, aluminin, llamarinen, drurin, etj. Ngjitet edhe ne siperfaqe pak te lageshta. Ngjites elastik 100% transparent. Eshte i qendrueshem ndaj ndikimeve atmosferike, rrezeve UV dhe kohes. Nuk len njolla dhe nuk shkakton korrozion.

7.80  cmimi per cope Shtoje në shportë

Silikon Univerzal

0 out of 5
(0)

Silikoni universal parandalon shfaqjen e mykut ne vende ku ka lageshti. Mund te perdoret ne elemente te xhamit, ne elemente te kuzhines, ne elemente te sanitarise, etj.

2.25  2.50  cmimi per cope Zgjedh llojin

Sprej Ngjites Univerzal

0 out of 5
(0)

Ngjites universal neopren ne sprej per perorim ne siperfaqe te metalit, drurit, qelqit, shkumes poliuretane, letres, plastikes, teksitilit, etj. Mundeson perdorim te thjeshte dhe te paster.

3.75  cmimi per cope Shtoje në shportë

Sprej per Fortesimin dhe Mbrojtjen e Gozhdave dhe Bulonave, 50Gr – BGS

0 out of 5
(0)

Ky lloj i ngjitesit perdoret per te u siguruar qe vidat, gozhdat dhe bulonat ngjiten mire ne vend. Po ashtu, ky ngjites ndalon lirimin, rrjedhjen dhe korrizionimin e gozhdave, vidave dhe bulonave

17.30  cmimi per cope Shtoje në shportë

Sprej per Lirim te Bulonave te Mbuluar me Korizion – Tekasol

0 out of 5
(0)

Sprej per lirimin dhe zhvidhosjen e materialeve te kapura nga ndryshku dhe oksidimi. Permirson procesin e lirimit te vidave, fijeve, nyjeve dhe te gjitha pjeseve mekanike. Po ashtu, eshte i pershtatshem per mbrojtjen e metalit nga korrozioni dhe lageshtia.

4.30  cmimi per cope Shtoje në shportë

Tiplla Nitne

0 out of 5
(0)

Tiplla nitne e ben te mundur fiksimin e vides ne menyre te sigurte ne mure apo vende te tjera.

0.08 0.12  cmimi per cope Zgjedh llojin

Tiplla per Lesh Guri

0 out of 5
(0)

Tipllat perdoren si mbajtes mekanik te leshit te gurit. Pesha dhe stresi i terheqjes se leshit te gurit mbeshtetet ne tipell, gje qe e mundeson instalimin e shpejte dhe te lehte te leshit te gurit. Tipllat duhet te vendosen aty ku eshte aplikuar ngjitesi.

0.18 0.70  cmimi per cope Zgjedh llojin

Tiplla per Stiropor

0 out of 5
(0)

Tipllat perdoren si mbajtes mekanik te stiroporit. Pesha dhe stresi i terheqjes se stiroporit mbeshtetet ne tipell, gje qe e mundeson instalimin e shpejte dhe te lehte te stiroporit. Tipllat duhet te vendosen aty ku eshte aplikuar ngjitesi.

0.05 0.18  cmimi per cope Zgjedh llojin

Tiplla te Metalit

0 out of 5
(0)

Tiplla e metalit e ben te mundur fiksimin e vides ne menyre te sigurte ne mure apo vende te tjera.

0.07  cmimi per cope Zgjedh llojin

Tiplla Univerzale

0 out of 5
(0)

Tiplla univerzale e ben te mundur fiksimin e vides ne menyre te sigurte ne mure apo vende te tjera.

0.05 0.30  cmimi per cope Zgjedh llojin

Trake Izoluese Anesore per Nivelizim

0 out of 5
(0)

Traka Izoluese sherben per ruajtjen e murit gjate punes se nivelizimit (estrihs) vendoset neper te gjithe murin ku do te vendoset nivelizimi

4.50  cmimi per cope Shtoje në shportë

Vida Druri me Imbuls M6

0 out of 5
(0)

Vidat e drurit jane te bera nga metali dhe perdoren per lidhjen dhe fiksimin e materialeve te drurit.

0.06 0.18  cmimi per cope Zgjedh llojin

Vida Druri me Imbuls M8

0 out of 5
(0)

Vidat e drurit jane te bera nga metali dhe perdoren per lidhjen dhe fiksimin e materialeve te drurit.

0.15 0.45  cmimi per cope Zgjedh llojin

Vida per Panel dhe Llamerine

0 out of 5
(0)

Vidat e llamarines jane prej metali dhe perdoren per lidhjen dhe fiksimin e materialeve te aluminit.

0.06 0.25  cmimi per cope Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 32 përfundimegjithsej