Vegla Pune per Kopsht

Dana Automatike per Hapje te Kabllove – BGS

0 out of 5
(0)

Danat perdoret per zhveshjen e kabllove te ndryshme

22.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Dana me Prerje Anesore, 165mm – BGS

0 out of 5
(0)

Sistemi i tyre i ben perfekte per prerje anesore me te lehte

5.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Dana të Armaturës, 450mm – Unior

0 out of 5
(0)

Danat e Armaturës mund të përdoren për gjëra të ndryshme, varësisht nevojave të personit.

59.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gersher Univerzale, 180mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Gersheret perdoren per prerjen apo shkurtimin e materialeve te ndryshme

7.80  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gërshërë Alumini me Formë Levë, 260mm – Unior

0 out of 5
(0)

Gërshërët janë prej alumini dhe janë në formë levë. Këto gërshërë mund të përdoren për gjëra të ndryshme, varësisht nevojave të personit.

26.24  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gërshërë Alumini Universal, 280mm – Unior

0 out of 5
(0)

Gërshërët janë prej alumini dhe janë universale. Këto gërshërë mund të përdoren për gjëra të ndryshme, varësisht nevojave të personit.

23.16  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gërshërë për Krasitje të Pemëve, 680mm-920mm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Gërshërët përdoren për krasitje të pemëve. Jane te lezivshme dhe mund te zgjaten sipas nevojes prej 680mm deri ne 920mm

25.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gërshërë për Krasitje të Pemëve, 750mm – Unior

0 out of 5
(0)

Gërshërët përdoren për krasitje të pemëve.

69.53  cmimi per cope Shtoje në shportë
14.70  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gërshërë për Krasitje, 220mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Gërshërët përdoren për krasitje të pemëve.

16.40  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gershere per Peme dhe Bari, 210mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Gersheret perdoren per shkrutimin e barit apo te bimeve te ndryshme

4.80  6.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Rrip me Sistem Lidhes te Shpejte, 2 Cope, 2.5m – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Rripi perdoret per lidhjen dhe shtrengimin e materialeve te ndryshme

5.10  5.60  cmimi per set Shtoje në shportë

Rrip me Sistem Lidhes, 5m – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Rripi perdoret per lidhjen dhe shtrengimin e materialeve te ndryshme

5.80  6.70  cmimi per cope Shtoje në shportë

Set i Gershereve, 3 cope – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Gersheret perdoren per prerjen apo shkurtimin e materialeve te ndryshme

6.90  7.80  cmimi per cope Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 14 përfundimet