Banjo

Double Sifon Fleksibil 1.50″, Ø40

0 out of 5
(0)

Sifon fleksibil për lavaman double

3.40 4.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dush Kabinë Këndore, 90cm x 90cm | 100cm x 100cm | 120cm x 90cm

0 out of 5
(0)

Dush kabina ka një estetikë shumë të bukur që kombinohet shumë lehtë me dizajnin e banjos.

145.00 205.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fontanë për WC Push-Pull

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull.

18.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë për WC Push-Pull me Gypa

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me sistem push/pull me gypa.

23.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fontanë WC me Gypa për Mure

0 out of 5
(0)

Fontanë për WC me gypa që ngjitet në mure.

62.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gomë Adaptuese për Sifon 1.25″ | 1.50″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gomë Adaptuese për Sifon 1″

0 out of 5
(0)

Gomë për sifon e cila është e adaptueshme.

0.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër 1.50″.

0.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø32 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø32 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

0.80 1.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø40 me Unazë, 1.50″

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø40 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.50″.

1.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp i Gjatë Fleksibil Ø50 me Unazë

0 out of 5
(0)

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

1.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kasetë WC për Mure

0 out of 5
(0)

Kasetë për WC që ngjitet në mure.

76.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kasetë WC për Mure me Kornizë të Hekurit

0 out of 5
(0)

Kasetë për WC me kornizë të hekurit që ngjitet në mure.

110.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kokë Dushi 360°

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo.

3.60 3.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kokë Dushi 360°

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo. Koka është e materialit ABS me ngjyrë krom.

5.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kokë Dushi 360° me Tub 120cm

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo.

5.75 6.35  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kokë Dushi 360° me Tub, 120cm

0 out of 5
(0)

Koka e dushit mund të ngjitet sipas nevojës, shembull në banjo. Koka është e materialit ABS me ngjyrë krom kurse tubi është nga metali.

9.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Piletë dhe Sifon për Lavamane me Sistem Overflow

0 out of 5
(0)

Piletë dhe sifon për lavamane me sistem overflow.

5.20 10.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Piletë me Kapak të Plastikës për Lavaman

0 out of 5
(0)

Piletë për mbledhjen e mbeturinave në lavaman me kapak të plastikës.

1.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Piletë me Sistem Pop-up për Lavaman

0 out of 5
(0)

Piletë me sistem pop-up i cili përdoret për lavamane.

3.50 5.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Piletë me Sistem Pop-up për Lavaman me Sistem Overflow

0 out of 5
(0)

Piletë me sistem pop-up i cili përdoret për lavamane të cilat e kanë sistemin overflow.

3.80 5.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Piletë për Mbledhjen e Mbeturinave në Lavaman

0 out of 5
(0)

Piletë për mbledhjen e mbeturinave në lavaman

4.30 9.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Piletë për Mbledhjen e Mbeturinave në Lavaman pa Kornizë

0 out of 5
(0)

Piletë për mbledhjen e mbeturinave në lavaman pa kornizë është pjesë shtesë.

2.10 3.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Piletë Plastike me Sistem Pop-up për Tush

0 out of 5
(0)

Piletë me sistem pop-up i cili përdoret për tush.

3.80 4.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pjesë Shtesë për Kasetë WC për Mure

0 out of 5
(0)

Pjesë shtesë për fontanë/kasetë të WC për mure.

2.95 14.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pop-up Sifon për Tushkabinë Ø70

0 out of 5
(0)

Sifon për tushkabinë që ngritet dhe ulet sipas kërkesës me diametër të daljes fikse Ø70 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50.

8.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pulla për Fontana/Kaseta WC

0 out of 5
(0)

Pullat përdoren për kaseta/fontana të WC

18.90 25.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Set Dushi për Banjo me Kokë Katrore – Nova

0 out of 5
(0)

Seti i dushit përdoret për kabinë apo vaskë të banjove.

39.00  55.00  çmimi për copë Shtoje në shportë
Set Dushi

Set Dushi për Banjo me Kokë Rrumbullak – Nova

0 out of 5
(0)

Seti i dushit përdoret për kabinë apo vaskë të banjove.

39.00  55.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 88 përfundimegjithsej