Vegla Pune per Mekanik

Brushë me Tela – UNIOR

0 out of 5
(0)

Brusha me tel përdoret për pastrimin e materialeve të ndryshme. Kjo brushë vjen me super kualitet.

7.09  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 550gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave.

26.57  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan i Rëndë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me dimensione të ndryshme dhe me super kualitet.

17.66 28.79  çmimi për copë Zgjedh llojin

Çelës me rrip – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çelësi me rrip është i prodhuar nga materiali çelik vanadium krom premium, ndersa rripi nga materiali gomë. Përfundimi i sipërfaqes është i kromuar sipas standardeve ISO 1456: 2009

14.31  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Kombinuese – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

10.63 12.54  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dana për Zhveshje të Telit, 160mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat përdoren për zhveshje të telave të ndryshëm.

15.67  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Shtrënguese për Kapje – Unior

0 out of 5
(0)

Me dizajnin e tyre perfekt dhe superioritetin teknologjik, keto dana Unior sigurojnë një shtrëngim me precizitet të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm ose të specifikuar sipas nevojave të përdoruesit.

126.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gyp Pneumatik Spirale (me Ajër), 9m – UNIOR

0 out of 5
(0)

Duke ju falenderuar fuqisë së ajrit të kompresuar, zorra pneumatike Unior mundëson një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Kjo zorrë lehtëson punën serviset e makinave, industrinë e ndërtimit dhe lëndëve të drurit. Gjatësia e zorrës është 9m.

19.86  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kabinet i Veglave – UNIOR

0 out of 5
(0)

Kabineti i Veglave përdoret për nevoja të ndryshme të personit. Ky kabinet vjen me super kualitet.

388.65  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kalibër Digjital, 150mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Kalibri digjital përdoret për matje precise të gjatësisë, gjerësisë, lartësisë apo trashësisë së materialeve të ndryshme. Kalibri ka një ekran që tregon saktësisht për dimensionet e objektit në matje.

55.09  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kalibër, 150mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Kalibri përdoret për matje precise të gjatësisë, gjerësisë, lartësisë apo trashësisë së materialeve të ndryshme.

28.51  çmimi për copë Shtoje në shportë

Karrocë Servisi – UNIOR

0 out of 5
(0)

Karroca e Servisit përdoret për nevoja të ndryshme të personit. Kjo karrocë vjen me super kualitet.

215.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Mbështjellës për Kabllo, 10m – UNIOR

0 out of 5
(0)

Mbështjellësi për Kabllo ka një gjatësi prej 10m dhe vjen me një super kualitet.

160.94  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pishtol i Ajrit, 260mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Pishtoli i Ajrit përdoret varësisht nevojës së përdoruesit.

6.32  çmimi për copë Shtoje në shportë

Pishtol i Gjatë i Ajrit, 420mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Pishtoli i Ajrit përdoret varësisht nevojës së përdoruesit.

8.99  çmimi për copë Shtoje në shportë

Set i Çelësave Gidore – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka komponente të cilat e kompletojnë setin, duke e bërë të nevojshëm për çdo shtëpi apo biznes. Ky set vjen me super kualitet.

72.86  80.96  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Gidore – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka komponente të cilat e kompletojnë setin, duke e bërë të nevojshëm për çdo shtëpi apo biznes. Ky set vjen me super kualitet.

220.51  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Gidore – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka komponente të cilat e kompletojnë setin, duke e bërë të nevojshëm për çdo shtëpi apo biznes. Ky set vjen me super kualitet.

174.42  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Gidore, 33 komponente – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka 33 komponente të cilat e kompletojnë setin, duke e bërë të nevojshëm për çdo shtëpi apo biznes. Ky set vjen me super kualitet.

130.58  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Gidore, 44 komponente – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka 44 komponente të cilat e kompletojnë setin, duke e bërë të nevojshëm për çdo shtëpi apo biznes. Ky set vjen me super kualitet.

158.22  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Heksagonal, 10 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të perdoren për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

11.05  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Heksagonal, 7 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoren për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

14.14  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Heksagonal, 9 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoren për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

8.10  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Mekanike, në Formë L, 6 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoret për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

89.57  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave Unazë, 8 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoret për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

51.14  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave, 10 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoret për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

57.35  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave, 13 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoret për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

51.02  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave, 8 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoret për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësisë së ndryshme.

33.14  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Çelësave, 8 Copë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Seti ka çelësa me dimensione të ndryshme që mund të përdoren për hapjen apo mbylljen e bulonave të madhësive të ndryshme.

55.49  61.66  çmimi për set Shtoje në shportë

Shtrënguese 120mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Pajisja Shtrënguese përdoret për shtrëngimin e bashkuesve apo gjërave të tjera të nevojshme.

21.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Shtrënguese Pneumatike (Me Ajër), 1223Nm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Shtrënguesi përdoret në vend të çelësave të ndryshëm. Kjo pajisje mundëson shtrëngim të shpejtë dhe të lehtë të shtrafave, vidave, bulonave apo materialeve të tjera.

137.22  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 35 përfundimegjithsej