Dysheme

Laminat 21/8mm City Collection – Samsun Oak CT292

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat

6.10  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 21/8mm Colosseum – Genoa CL1000

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

8.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 21/8mm Colosseum – Milano CL1001

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

8.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 21/8mm Colosseum – Napoli CL1002

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

8.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 21/8mm Colosseum – Palermo CL1003

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

8.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 21cm/8mm City Collection – Army Oak CT293

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.10  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 31/8mm Comfort Collection – Antique Oak CM109

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 31/8mm Comfort Collection – Authentic White CM107

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 31/8mm Comfort Collection – Byson Oak CM351

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 31/8mm Comfort Collection – Canyon Oak CM221

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 31/8mm Comfort Collection – Grey Oak CM213

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 31/8mm Comfort Collection – Lime Ash Wood CM110

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

7.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/10mm Wood Collection – Natural Oak W4201 me Fuge

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

13.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/10mm Wood Collection – Noyer Walnut W4106 me Fuge

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

13.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/12mm Camsan – Caria Oak 5005

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

14.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/12mm Camsan – Gediz Oak 716

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

14.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/12mm Camsan – Liva Oak 5003

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

14.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/12mm Camsan – Prestige 705

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

14.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/12mm Camsan – Sakarua Oak 5002

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

14.50  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Golden Collection – Ladik Oak GL517 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Golden Collection – Sandy Oak GL518 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Golden Collection – Van Brown GL511 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Golden Collection – Van Grey GL512 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Loft Collection – Ash Chestnut LF706 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Loft Collection – Copper Chestnut LF707 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Loft Collection – Ispir Oak LF701 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Loft Collection – Istirinca Oak LF700 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Loft Collection – Mongolian Oak LF704 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  cmimi per m² Shtoje në shportë

Laminat 32/8mm Loft Collection – Sandy Chestnut LF705 me Fugë

0 out of 5
(0)

Laminat i prodhuar në Turqi nga kompania Peli Parke. Në çmim përfshihet laminati bashkë me anësore dhe folia për laminat.

11.90  çmimi për m² Shtoje në shportë

Llak për Parket – Ideal

0 out of 5
(0)

Për llakimin e parketeve dhe dyshemeve të tjera prej druri në dhoma që janë më pak të ngarkuara si dhe për llakimin e objekteve të ndryshme prej druri.

18.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

WPC Kompozitë Decking (Profila + Klipa)

0 out of 5
(0)

Dizajni unik “brazdë e brazdë” i sistemeve paraqet një profil të pastër dhe të papenguar që mundëson kullimin e duhur të ujit. I gjithë instalimi përfundon duke përdorur mbërthyes të fshehur të bëra prej çeliku inox. Dizajni i veçantë lejon që telat elektrikë të fshihen brenda stendave dhe shtyllave. Kombinimi i këtyre veçorive siguron pamjen tërheqëse të këtij produkti me cilësi të lartë. Kompozitat janë testuar plotësisht në disa vende për limitin e mbajtjes së ngarkesës, ndezshmërinë, zbehjen dhe rezistencën ndaj rrëshqitjes. Kompozitat janë Klasa 3, vlerësimi më i lartë anti-rrëshqitës i dhënë. Këto i bëjnë kompozitat ideale për hapësirat e pishinave, tarracat dhe projektet e tjera të ambienteve që ju përshtaten.

67.00  80.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 31 përfundimet