Pajisje Elektrike per Kopsht

Kositese Bari Elektrike, 1200W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Kjo kositese eshte projektuar per mirembajtjen e oborreve me te vogla. Fuqia motorrike eshte 1200W dhe zona e rekomanduar per kositje eshte deri ne 450m2

63.20  79.50  cmimi per cope Shtoje në shportë

Kositese per Bari, 1300W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Kjo kositese eshte projektuar per mirembajtjen e oborreve mesatare. Fuqia motorrike eshte 1300W dhe zona e rekomanduar per kositje eshte deri ne 600m2

59.60  81.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Motorr Statik per Nxjerrje te Ujit, 600W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Motorri perdoret per ekstraktim te shpejte te ujit

74.60  83.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Pomp Zhytese per Nxjerrje te Ujit, 250W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pompa perdoret per ekstraktim te shpejte te ujit

52.40  cmimi per cope Shtoje në shportë

Pomp Zhytese per Nxjerrje te Ujit, 750W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pompa perdoret per ekstraktim te shpejte te ujit

64.10  cmimi per cope Shtoje në shportë

Prerese Elektrike e Barit me Kabllo, 250W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pajisje sherben per prerjen e barit. Ka fuqi 250W dhe pesha e saj e lehte e ben fantastike per bartje ne vende te ndryshme

22.08  30.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Prerese Elektrike e Barit me Kabllo, 350W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pajisje sherben per prerjen e barit. Ka fuqi 350W dhe pesha e saj e lehte e ben fantastike per bartje ne vende te ndryshme

41.50  51.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Prerese Elektrike e Barit, 550W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pajisje sherben per prerjen e barit. Ka fuqi 550W dhe pesha e saj e lehte e ben fantastike per bartje ne vende te ndryshme

42.00  55.20  cmimi per cope Shtoje në shportë

Sharr Elektrike per Prerjen e Gardhit, 520W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Fuqia motorike, pesha e lehte dhe cmimi i sharres e bejne kete pajisje perfekte per prerjen e gardhit

39.20  53.80  cmimi per cope Shtoje në shportë

Sharr Elektrike per Prerjen e Gardhit, 550W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Fuqia motorike, pesha e lehte dhe cmimi i sharres e bejne kete pajisje perfekte per prerjen e gardhit

78.40  cmimi per cope Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 10 përfundimet