Sisteme

Enë Ekspanduese – Aquasystem

0 out of 5
(0)

Rezervuar i ujit i cili përdoret për sisteme të kalldasë qendrore

29.50 162.70  çmimi për copë Zgjedh llojin
9.30 37.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kaluese FF – Ø15 | Ø18 | Ø22

0 out of 5
(0)

Kaluese femër/femër që përdoret për lidhjen e gypave të nxemjes.

1.70 5.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Kapaku i qyngës përdoret për të mbyllur kokën dalëse të sistemit të qyngave të peletit.

9.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 45° FF

0 out of 5
(0)

Kthesë femër/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 45°.

0.30 1.55  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 45° MF

0 out of 5
(0)

Kthesë mashkull/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 45°.

0.30 1.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 90° FF

0 out of 5
(0)

Kthesë femër/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 90°.

0.30 1.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 90° MF

0 out of 5
(0)

Kthesë mashkull/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 90°.

0.35 1.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” FFF

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” femër/femër/femër përdoret për të lidhur tre gypa të nxemjes në mes vete.

0.65 4.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” përdoret për të lidhur pjesët e qyngës në mes vete.

26.00 39.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T”; Ø28 – 1/2″ – Ø28

0 out of 5
(0)

Lidhëse “T” përdoret për të lidhur tre gypa të ngrohjes në mes vete.

10.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Lidhëse Europa për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja europa përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

7.20 33.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Klape për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me klape përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

5.25 28.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Sustë për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me sustë përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Roma për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja roma përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

10.35 40.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Mbyllëse për Gypa të Ngrohjes

0 out of 5
(0)

Mbyllësit shërbejnë si kapak për të mbyllur kokat dalëse të gypave të ngrohjes.

0.80 3.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pompë Qarkulluese për Nxemje LPS 1″

0 out of 5
(0)

Pompa përdoret për të qarkulluar ujin që nevojitet për sistem të ngrohjes

85.80 162.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pompë Qarkulluese për Nxemje LPS 5/4″

0 out of 5
(0)

Pompa përdoret për të qarkulluar ujin që nevojitet për sistem të ngrohjes

85.80 364.00  cmimi per cope Zgjedh llojin

Qynga për Kamin/Kalda të Peletit, 0.50m

0 out of 5
(0)

Qynga 0.50m përdoret për të lidhur dy qynga në mes vete apo për të lidhur sistemin e qyngave me sistemin e oxhakut.

14.40 18.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Qynga për Kamin/Kalda të Peletit, 1m

0 out of 5
(0)

Qynga 1m përdoret për të lidhur dy qynga në mes vete apo për të lidhur sistemin e qyngave me sistemin e oxhakut.

23.40 26.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Qynga për Kamin/Kalda të Peletit, 90°

0 out of 5
(0)

Qynga 90° përdoret për të lidhur dy qynga në mes vete apo për të lidhur sistemin e qyngave me sistemin e oxhakut.

24.00 30.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Reduktor F

0 out of 5
(0)

Reduktori femër mundëson lidhjen në mes të dy gypave me diametër të ndryshëm.

0.80 3.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Reduktor M

0 out of 5
(0)

Reduktori mashkull mundëson lidhjen në mes të dy gypave me diametër të ndryshëm.

0.80 2.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Reduktues FF

0 out of 5
(0)

Reduktori femër/femër mundëson lidhjen në mes të dy gypave me diametër të ndryshëm.

0.50 1.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Rreth për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Rrethi i qyngës ngjitet në hapësirën e murit ku futet sistemi i qyngave.

11.70 13.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Set i Çelësave të Radiatorave, 3 Copë

0 out of 5
(0)

Çelësat përdoren për lirimin e ajrit të radiatorave të ndryshëm.

1.70  1.95  çmimi për set Shtoje në shportë

Set i Sigurisë për Kallda

0 out of 5
(0)

Set komplet i sigurisë për kallda.

33.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termokoka Comap

0 out of 5
(0)

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

9.00 12.90  cmimi per cope Zgjedh llojin

Termokoka Danfos

0 out of 5
(0)

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

10.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termokoka Elektrike

0 out of 5
(0)

Termokokat montohen në radiator dhe e bëjnë të mundur kontrollimin e temperaturës (nxehtësisë) në secilin radiator individualisht.

28.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termomanometer – Axial

0 out of 5
(0)

Termomametri shërben për matjen e temperaturës në sistemet e ngrohjes.

15.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 43 përfundimegjithsej