Aksesorë

Aditiv Kundër Ngrirjes së Betonit – Cementol

0 out of 5
(0)

Përshpejtues i ngurtësimit dhe antifriz i cili mundëson betonim në kushte dimri. Përbërja e tij e veçantë siguron ngurtësim të shpejtë të betonit.

6.00 80.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Anker për Profil CD

0 out of 5
(0)

Falë sustës së tyre të fiksimit, ankerat mundësojnë instalimin veçanërisht të shpejtë dhe të lehtë të tavaneve të pezulluara. Ankerat me levën rrotulluese gjithashtu thjeshtojnë rregullimin e profileve dhe kështu ndihmon për të kursyer kohë.

0.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Betolit; 4Kg

0 out of 5
(0)

Betoliti është një substancë që kur ngrihen formëson një shtresë bituminoze e cila pastaj përdoret për shtrirjen e shiritit hidroizolues.

8.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Distancer për Pllaka Gipsi

0 out of 5
(0)

Varëset për profila të gipsit janë të prodhuara nga çeliku i lehtë dhe kanë kapacitet të ngarkimit deri në 0.40 kN. Përdoren për fiksimin e nënstrukturës së tavaneve të pezulluara dhe mbulesave të murit.

0.21  0.24  çmimi për copë Shtoje në shportë

Double-Feder për Sistem të Profilave të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Double-federi përdoret për sistem të profilave të pllakave të gipsit

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gjysëm-Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili gjysëm-këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave të gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izoflex P4; 40Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe në pjesët nëntokësore të ndërtesave të cilat janë të ekspozuara ndaj presionit të ujit.

42.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izoflex Reflex P4 me Rërë; 50Kg/rol.; 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX REFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe e mbron çatinë nga rrezet UV.

45.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izotem P4; 45Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOTEM P4 përdoret në sistemet nëntokësore të ndërtesave.

38.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave te gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde Harkore

0 out of 5
(0)

Këndet harkore kanë përdorim të njëjtë sikur këndet me rrjetë, por këto kënde përdoren në vende me hark.

1.00 1.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kënde me Rrjetë

0 out of 5
(0)

Këndet me rrjetë përdoren për mbrojtjen e këndeve vertikale nga çarja. Po ashtu, këndet me rrjetë shërbejnë edhe si lidhje në mes të llaçit dhe mureve.

1.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kënde me Rrjetë për Dritare – Apo Llajsne

0 out of 5
(0)

Këndore PVC për dritare me ngjitje të dyfishtë dhe rrjetë përforcuese me fibra qelqi, rezistente ndaj alkaleve. Përdoren për izolim shumë të mirë të kornizave të dyerve dhe dritareve me sipërfaqen e niveluar të sistemeve të izolimit.

1.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde për Dritare – Apo Llajsne

0 out of 5
(0)

Përdoret për izolim sa më të mirë të dritareve dhe dyerve.

0.95  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde për Mallter

0 out of 5
(0)

Këndet për mallter vendosen në qoshe të ndryshme të mureve dhe mundësojnë një suvatim të lehtë të mallterit.

0.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kondor V3; 1 x 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

16.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kondor V4; 1 x 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

16.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kryqëzor për Profil CD

0 out of 5
(0)

Kapëse të galvanizuara për të lidhur kanalet kryesore CD me kanalet CD të poshtme

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Letër e Zezë; 10m²

0 out of 5
(0)

Letra e zezë përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që letra e zezë të siguroj që çatia juaj të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron.

12.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Mbajtës për Stiropor 2.5m

0 out of 5
(0)

Mbajtësi përdoret si mbështetës i stiroporit. Zakonisht përdoret në rreshtat e para të vendosjes së pllakave të stiroporit.

3.40 6.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ngjitës Letre, 30m

0 out of 5
(0)

Ngjitësi i letrës përdoret për izolime të ndryshme për të mbrojtur ambientin në të cilin po kryhen punë të ndryshme.

1.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Poliazbitol; 5Kg – 20Kg

0 out of 5
(0)

Poliazbitoli është një pastë bituminoze e cila përdoret për hidroizolimin e çative dhe po ashtu shërben si një veshje antikorozive e sipërfaqeve të metalit. Aplikohet duke përdorur brushë.

14.70 42.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil CD 3m – 4m

0 out of 5
(0)

Profilet CD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile themelore apo mbështetëse për tavane të pezulluara si dhe profil qëndrues për mbulesat e mureve.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil CW 3m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet CW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profil qëndrues për muret e montimit, por edhe si profil mbështetës për tavanet vetë-mbështetëse.

4.55 6.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil UD 3m

0 out of 5
(0)

Profilet UD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për tavane të pezulluara si dhe për mbulesat e mureve.

2.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Profil UW 4m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet UW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për mure.

4.95 6.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Rrjetë për Fasadë; 145Gr/m² – 160Gr/m²

0 out of 5
(0)

Rrjeta është e bërë nga fibrat e xhamit. Përdoret për forcimin e fasadave që aplikohet për herë të parë apo edhe për forcimin e fasadave të dëmtuara.

28.80 33.60  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Rrjetë për Pllaka Gipsi (Knauf); 20m – 90m

0 out of 5
(0)

Traka është e bërë nga fibrat e xhamit. Përdoret në mes të dy pllakave të gipsit (Knauf).

0.90 2.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Shkumë për Stiropor

0 out of 5
(0)

Për ngjitjen e materialeve izoluese në sipërfaqe ndërtimore. Ngjitet shkëlqyeshëm në XPS, EPS, lesh guri, lesh xhami, etj. Mundëson ekzekutimin e shpejtë dhe efikas të punimeve dhe jep izolim shtesë termik dhe akustik.

5.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Shkumë Univerzale (Ekspanduese)

0 out of 5
(0)

Shkuma përdoret për montimin e kornizave të dyerve dhe dritareve. Po ashtu, shkuma mund të përdoret edhe për mbushjen e vrimave në mure. Është rezistente ndaj ujit, mykut, nxehtësisë si dhe shumë kemikaleve të tjera. Shkuma aplikohet me dorë.

3.45  çmimi për copë Shtoje në shportë

Shkumë Univerzale (Jo-ekspanduese)

0 out of 5
(0)

Shkuma përdoret për montimin e kornizave të dyerve dhe dritareve. Po ashtu, shkuma mund të përdoret edhe për mbushjen e vrimave në mure. Është rezistente ndaj ujit, mykut, nxehtësisë si dhe shumë kemikaleve të tjera.

4.70 4.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 49 përfundimegjithsej