Vegla Pune per Ndertimtari

Çekan Goditës, 45gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me super kualitet.

27.27  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave me Magnet, 550gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave, si dhe është magnetik.

31.91  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 45gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me super kualitet.

30.47  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 550gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave.

26.57  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 600gr – BGS

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave.

12.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan i Rëndë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me dimensione të ndryshme dhe me super kualitet.

17.66 28.79  çmimi për copë Zgjedh llojin

Çekan me Kokë të Rrumbullakët – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen në dimensione te ndryshme; 340mm | 454mm | 680mm | 910mm

14.70 23.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

Çekan Muratori, 700gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me super kualitet.

17.92  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan, Heqës i Gozhdave

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani, po ashtu, ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave

4.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Automatike për Hapje të Kabllove – BGS

0 out of 5
(0)

Danat përdoren për zhveshjen e kabllove të ndryshme.

22.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Kombinuese – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

10.63 12.54  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dana Kombinuese Elektronike, 120mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

18.44  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Kombinuese, 175mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojes së përdoruesit.

10.20  çmimi për copë Shtoje në shportë
dana

Dana me Pinca me Rrotullim – BGS

0 out of 5
(0)

Danat posedojnë pinca që mund të përdoren për shpuarjen e vrimave në materiale të ndryshme.

13.90  15.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana me Prerje Anësore, 165mm – BGS

0 out of 5
(0)

Sistemi i tyre i bën perfekte për prerje anësore më të lehtë.

5.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Multi-Funksionale 12-në-1 – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Danat multi-funskionale posedojnë pajisje të ndryshme që i bëjnë perfekte për përdorime të ndryshme.

8.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Multifunksionale Elektronike, 160mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

17.81  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana për Pompa të Ujit, 175mm | 240mm | 300mm – BGS

0 out of 5
(0)

Danat posedojnë sistemin që e lejon zgjerimin dhe ngushtimin e gojës në mënyrë që të përshtaten sipas situatës.

8.90 14.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dana për Tel

0 out of 5
(0)

Danat e telit përdoren për prerje apo lidhje të telit. Po ashtu, këto dana mund të përdoren edhe për nxerrjen e gozhdave nga konstruksione të ndryshme.

3.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana për Tel – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat ofrohen me dimesione të ndryshme dhe mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit. Danat vijnë me super kualitet.

9.27 14.47  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dana Shtrënguese për Kapje – Unior

0 out of 5
(0)

Me dizajnin e tyre perfekt dhe superioritetin teknologjik, keto dana Unior sigurojnë një shtrëngim me precizitet të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm ose të specifikuar sipas nevojave të përdoruesit.

126.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana të Armatures, 600mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Danat e armaturës përdoren për prerjen e armaturës.

27.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana të Gypave, 1″-2″, – BGS

0 out of 5
(0)

Danat përdoren për shtrëngimin apo mbajtjen e gypave të ndryshëm.

14.90 32.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dorëza Pune

0 out of 5
(0)

Preferohet që dorzat e punës të përdoren gjatë gjithë kohës që një person punon diçka që mund të lëndojë personin në fjalë.

1.00  çmimi për palë Shtoje në shportë

Kalibër Digjital, 150mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Kalibri digjital përdoret për matje precise të gjatësisë, gjerësisë, lartësisë apo trashësisë së materialeve të ndryshme. Kalibri ka një ekran që tregon saktësisht për dimensionet e objektit në matje.

55.09  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kalibër Digjital, 15cm – BGS

0 out of 5
(0)

Kalibri digjital përdoret për matje precise të gjatësisë, gjerësisë, lartësisë apo trashësisë së materialeve të ndryshme. Kalibri ka një ekran që tregon saktësisht dimensionet e objektit në matje.

31.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kalibër Digjital, 7.5cm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Kalibri digjital përdoret për matje precise të gjatësisë, gjerësisë, lartësisë apo trashësisë së materialeve të ndryshme. Kalibri ka një ekran që tregon saktësisht dimensionet e objektit në matje.

14.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kalibër, 150mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Kalibri përdoret për matje precise të gjatësisë, gjerësisë, lartësisë apo trashësisë së materialeve të ndryshme.

28.51  çmimi për copë Shtoje në shportë

Këndor Digjital me Nivel (Libelle) 45cm – BGS

0 out of 5
(0)

Libella shërben për tregim të nivelit të një konstruksioni. Pra, duke përdorur këtë pajisje, personi mund të shikoj nëse konstruksioni është vendos drejt apo jo.

48.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Laps Pune me Mprehëse – 7 Lapsa 175mm

0 out of 5
(0)

Lapsat e punës përdoren për markimin e materialeve të ndryshme.

4.50  çmimi për set Shtoje në shportë

Lopatëz

0 out of 5
(0)

Lopatëza përdoret për suvatim dhe për aplikimim të llaçeve dhe ngjitësve të ndryshëm

1.10 2.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 71 përfundimegjithsej