Blogu

Mësoni më shumë rreth materialeve, produkteve dhe modeleve për shtëpinë tuaj

Rëndësia e Peletit të Çertifikuar

Rëndësia e Peletit të Çertifikuar

Çertifikata ENplus është skemë e organizuar nga Bashkimi Evropian në mënyrë që të monitoroj dhe të kontrolloj prodhimin e peletit. Në mënyrë që një prodhues të çertifikohet, prodhuesi duhet të i’u përmbahet të gjitha standardeve ISO të procesit të prodhimit…

Lexo me shume
Dallimi në mes të Peletit A1 dhe A2

Dallimi në mes të Peletit A1 dhe A2

Druri që përdoret për të prodhuar peletin A2 është më shumë se 50% i qarë dhe ka deri 5% kalbje. Po ashtu, këta dru trajtohen me disa kemikale dhe nuk janë 100% natyral. Në anën tjetër, druri që përdoret për…

Lexo me shume
Këshilla sigurie se si të mbrohen punëtorët e ndërtimit nga i nxehti ekstrem

Këshilla sigurie se si të mbrohen punëtorët e ndërtimit nga i nxehti ekstrem

Vera është një kohë shumë e mirë për punë ndërtimtarie, por njëkohësisht kohë brutale për punëtorët e ndërtimtarisë. I nxehti i tepruar dhe ekspozimi ndaj diellit parashtron rreziqe signifikante, siç janë djegiet nga dielli, dehidratimi, ngërçet e nxehtësisë, lodhjet nga…

Lexo me shume
Cilat janë llojet e korrozionit (ndryshkut) dhe si të parandalohet?

Cilat janë llojet e korrozionit (ndryshkut) dhe si të parandalohet?

Korrozioni është një fenomen që ndodh në metale si rezultat i një reaksioni kimik të shkaktuar nga faktorët e jashtëm që e shpërbëjnë shtresën e sipërme të sipërfaqes së metalit.Metali ndryshket kur reagon me një substancë tjetër sikur oksigjeni, hidrogjeni,…

Lexo me shume
Metoda të thjeshta për t’i zgjedhur problemet elementare të banjos

Metoda të thjeshta për t’i zgjedhur problemet elementare të banjos

Tualeti është një pjesë thelbësore e jetës sonë të përditshme. Çfarëdo lloj prishje hidraulike në banjë mund të na shqetësoj për pjesën tjetër të ditës. Pra, mos u shqetësoni sepse për ju kemi listuar variante të ndryshme se si t'i…

Lexo me shume
Karakteristikat që ofron Peleti

Karakteristikat që ofron Peleti

Peleti është një lëndë djegëse e ngurtë, që nuk e ndot ambientin.Peleti prodhohet nga materiale të rinovueshme siç janë ashklat e drurit dhe pluhuri i sharrës.Ne e dijmë që Austria është ndër vendet me pyjet më të pasura në Evropë.…

Lexo me shume
Si ta mbajmë dyshemenë e laminatit të pastër dhe të ndriqueshme

Si ta mbajmë dyshemenë e laminatit të pastër dhe të ndriqueshme

Dyshemeja e laminatit kërkon një mirëmbajtje të veçantë për t’i mbajtur ato me shkëlqim. Për ta bërë më të lehtë të ecni me çorape të bardha lehtësisht nëpër shtëpi atëherë duhet të ndiqni këto këshilla të thjeshta. Mbrojeni atë  Pastroni…

Lexo me shume
Si të kemi idetë e duhura për zgjedhje të ngjyrave në shtëpinë tuaj

Si të kemi idetë e duhura për zgjedhje të ngjyrave në shtëpinë tuaj

Zgjedhja e ngjyrave të duhura e bën gjithmonë diferencën në interierin e një shtëpie. Por, pyetja kryesore është nga të ja fillojmë dhe se si ta bëjmë zgjedhjen e tyre? Zgjedhja e ngjyrave dhe procesi i të menduarit nëse ato…

Lexo me shume
6 Mënyra të thjeshta që të ndihmojnë ta kesh shtëpinë të gatshme për dimër

6 Mënyra të thjeshta që të ndihmojnë ta kesh shtëpinë të gatshme për dimër

Dimri vetëm se ka bërë një thirrje ditëve të fundit se është afruar, andaj bëni gati gjërat esenciale që nevojiten të rregullohen para se të vijnë temperaturat e ulëta dhe të pengojnë çdo punim tuajin.E rëndësishme për ne është çdo…

Lexo me shume
Përfitimet që ua sjell një izolim i mirë

Përfitimet që ua sjell një izolim i mirë

Koha e dimrit është brenga që na sillet në kokë që kur fillojnë reshjet e para në fund të verës.  Se për që rritet kostoja e energjisë elektike, harxhimeve, dhe ndroja e enigmës se sa i ftohtë do të jetë…

Lexo me shume