OSB Pllakë

OSB Pllakë 1220mm x 2440mm

0 out of 5
(0)

OSB pllaka është një lloj i drurit i prodhuar duke përdorur ngjitës dhe copë druri të ndryshme. Kjo pllakë ka shumë përdorime si për shembull në veshje të eksterierit të shtëpisë, në dysheme apo edhe në terasa të ndryshme. Po ashtu, OSB përdoret edhe për prodhim të mobilieve të ndryshme.

25.00 46.25  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqet krejt 1 përfundim