Tulla me Rezistencë të Lartë Ndaj Nxehtësisë – Tulla Shamoti

Tullat e shamotit kanë qëndrusheshmëri dhe rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë. Kryesisht përdoren në vende me temperaturë të lartë.

2.60 3.50  çmimi për copë

  • 3cm
  • 5cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tulla me Rezistencë të Lartë Ndaj Nxehtësisë – Tulla Shamoti”

There are no reviews yet.