Pelet Bekom – A1, ENplus

> Kodi: 2299-1

Peleti ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas ISO standardeve Evropiane. Lëshon nxehtësi shumë të lartë, mbi 4.7kw/kg për ore dhe lë hi më pak se 1%. Peleti është prodhim i Malit të Zi dhe ka kualitet të lartë.

3.80  çmimi për thes

S’ka stok

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Bekom – A1, ENplus”

There are no reviews yet.