Radiator për Nxemje, Tip 33, Lartësi 30cm

Radiatorët kompakt kanë të integruar gypin e furnizimit dhe mund të lidhen me ventila nga toka apo muri. Radiatorët kompakt mundësojnë kontrollimin termostatik të rrjedhjes në sistemin njëgypor. Radiatorët kompakt janë universal dhe mund të montohen në dy anët (djathtë dhe të majtë). Të pajisur me senzor të ndryshëm me filete dhe pa filete (Oventrop, Danfoss) për termokoka të ndryshme .

64.20 233.00  çmimi për copë

  • 40cm
  • 60cm
  • 80cm
  • 100cm
  • 120cm
  • 140cm
  • 160cm
  • 180cm
  • 200cm
  • 220cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Radiator për Nxemje, Tip 33, Lartësi 30cm”

There are no reviews yet.