Ondulim

Drrasë Izolimi – Patos 10cm x 400cm – 1.3 cm | 1.6 cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit me dhëmbë (patos) përdoret për izolime të çative të shtëpive, terasave, verandave, etj.

4.50 5.50  çmimi për m² Zgjedh llojin

Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

2.80 4.80  çmimi për m² Zgjedh llojin

Gozhda per Ondulin

0 out of 5
(0)

Gozhdat per tjegulla bituminoze jane shume te rendesishme ne konstruksionin e nje strehe. Keto gozhda bjene fiksimin e konstruksioneve bituminoze.

0.06  cmimi per cope Shtoje në shportë

Gozhda per Tegolla

0 out of 5
(0)

Gozhdat per tegolla jane shume te rendesishme ne konstruksionin e nje strehe. Keto gozhda bjene fiksimin e tegollave.

0.04  cmimi per cope Shtoje në shportë

Listella Druri (Letfe) 4m

0 out of 5
(0)

Listellat kane perdorim te gjere ne ndertimtari. Perdorimi me i shpeshte i listellave eshte ne konstruksione te catise ku perdoren si mbeshtetes te mbulesave te kulmave.

0.80 1.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Traje, 5m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

9.25 17.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 6m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

11.50 20.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 7 përfundimet