OSB Pllakë 1220mm x 2440mm

OSB pllaka është një lloj i drurit i prodhuar duke përdorur ngjitës dhe copë druri të ndryshme. Kjo pllakë ka shumë përdorime si për shembull në veshje të eksterierit të shtëpisë, në dysheme apo edhe në terasa të ndryshme. Po ashtu, OSB përdoret edhe për prodhim të mobilieve të ndryshme.

25.00 46.25  çmimi për copë

  • 9mm
  • 11mm
  • 15mm
  • 18 mm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “OSB Pllakë 1220mm x 2440mm”

There are no reviews yet.