Pllakë Gipsi e Bardhë, 1.2m x 2m

Pllaka e gipsit është e bërë nga gipsi dhe ka një shtresë letre e cila mundëson lyerje të lehtë. Kjo pllakë përdoret në shumë mënyra në interier. Mund të përdoret për izolim, ndarje apo edhe përmirësim të mureve. Ky lloj i pllakës siguron edhe izolim akustik. Pllaka ka dimensionin 1.2m x 2m dhe trashesinë 12.5mm.

7.15  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pllakë Gipsi e Bardhë, 1.2m x 2m”

There are no reviews yet.