Panele për Rrethoja të Gjelbra & Antracit 3D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 2m x 2.5m

Panelet përdoren për të rrethuar hapësira të ndryshme. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

33.70 55.90  çmimi për set

  • 1m x 2.5m
  • 1.2m x 2.5m
  • 1.5m x 2.5m
  • 1.73m x 2.5m
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Panele për Rrethoja të Gjelbra & Antracit 3D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 2m x 2.5m”

There are no reviews yet.