Pelet Bekom – A1 ENplus

Peleti Bekom A1 prodhohet në Mal të Zi.
Është i përbërë nga druri i pastër pasi që bluhet dy herë gjatë procesit të prodhimit.
Peleti është i klasës A1 dhe ka çertifikaten ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Platforma e parë në Kosovë që sjell materiale ndertimore online, tani edhe me Peletin Bekom.
Me transport deri tek ju.
Blej online produkte cilësore dhe me kualitet të garantuar.

225.00  çmimi për ton

S’ka stok

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Bekom – A1 ENplus”

There are no reviews yet.