Pllakë Metalike Butem (Armstrong) 60cm x 60cm Komplet (Pllakë+Profila+Ankera)

Këto pllaka Armstrong janë nga metali i galvanizuar me vlera të larta të reduktimit të zhurmës deri në αw: 1,00 me pëlhurë akustike. Kanë një nivel të lartë të ruajtjes së dritës deri në 86% të reflektimit të dritës. Qëndrueshmëria e lartë, rezistenca ndaj ujit dhe rezistenca ndaj gërvishtjes dhe impaktit i bën këto pllaka të përshtatshme për tu përdorur. Poashtu, falë ngjyrës anti-mikrobike, sigurohet performancë e lartë në parandalimin e rritjes bakteriale në sipërfaqen e panelit.

21.00  çmimi për m²

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pllakë Metalike Butem (Armstrong) 60cm x 60cm Komplet (Pllakë+Profila+Ankera)”

There are no reviews yet.