Rezervuar i Ujit

Rezervuari përdoret për grumbullimin dhe ruajtjen e ujit. Mund të përdoret në shtëpi apo edhe në objekte të ndryshme varësisht prej nevojës.

121.50 337.50  çmimi për copë

  • 500L
  • 1000L
  • 1500L
  • 2000L
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rezervuar i Ujit”

There are no reviews yet.