Çekan i Rëndë – UNIOR

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me dimensione të ndryshme dhe me super kualitet.

17.66 28.79  cmimi per cope

  • 1000gr
  • 1250gr
  • 1500gr
  • 2000gr
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Çekan i Rëndë – UNIOR”

There are no reviews yet.