Bllok i Lehtë – Siporex 5cm | 7.5cm | 10cm | 12.5cm | 15cm | 20cm | 25cm

Blloku Siporex është bllok i lehtë i cili përdoret në situata të ndryshme si për mure, shtëpi, restorante, etj. Ka veti shumë të mira të izolimit dhe ka rezistencë të madhe ndaj ngricave dhe zjarrit.

1.77 3.47  çmimi për copë

  • 50x600x250 (mm)
  • 75x600x250 (mm)
  • 100x600x250 (mm)
  • 125x600x250 (mm)
  • 150x600x250 (mm)
  • 200x600x250 (mm)
  • 250x600x250 (mm)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bllok i Lehtë – Siporex 5cm | 7.5cm | 10cm | 12.5cm | 15cm | 20cm | 25cm”

There are no reviews yet.