Lopatëz

Lopatëza përdoret për suvatim dhe për aplikimim të llaçeve dhe ngjitësve të ndryshëm

1.10 2.30  çmimi për copë

  • 7cm
  • 8cm
  • 9cm
  • 10cm
  • 12cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lopatëz”

There are no reviews yet.